Három Vörös Ördög az angol válogatottban

Anglia szövetségi kapitánya, Roy Hodgson három Manchester United játékost nevezett a válogatott két júniusi meccsére, név szerint Wayne Rooneyt, Chris Smallingot és Phil Jonest.


Wayne Rooney most is csapatkapitányként fogja kivezetni a pályára az angol csapatot, az írek elleni dublini barátságos mérkõzésre június 7-én és az Európa-bajnoki selejtezõre Szlovéniában is egy héttel késõbb.

 

Smalling és Jones is a kezdõbe kerülésért fog harcolni a Chelsea Gary Cahillével és az Everton kapitányával, Phil Jagielkával.

 

Elõször kapott meghívót Tom Heaton, a Burnley Manchester United nevelése, de nem õ az egyedüli, aki a Vörös Ördögök akadémiáján nevelkedett. A másik az Arsenal támadója, Danny Welbeck.

 

A teljes angol keret:

 

Kapusok: Robert Green (QPR), Joe Hart (Man City), Tom Heaton (Burnley)

 

Hátvédek: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Man United), Chris Smalling (Man United)

 

Középpályások: Ross Barkley (Everton), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Ryan Mason (Spurs), James Milner (Man City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Spurs), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal)

 

Támadók: Charlie Austin (QPR), Wayne Rooney (Man United), Jamie Vardy (Leicester City), Danny Welbeck (Arsenal)


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!