Rooney visszatérhet, De Gea játéka kérdéses

Wayne Rooney játszhat vasárnap a Hull City ellen a bajnokság utolsó fordulójában, azonban David De Gea játéka kérdéses.


A csapatkapitány Wayne Rooney kihagyta az 1-1-re végzõdött Arsenal elleni találkozót múlt hétvégén, miután lábsérülést szenvedett a Crystal Palace ellen. De Gea pedig az Ágyúsok elleni találkozón hagyta el idõ elõtt a játékteret a mérkõzés vége elõtt kicsivel.

 

Az MUTV azon kérdésére, hogy De Gea játszhat-e, a csapat holland menedzsere a következõt válaszolta: "Nem tudom még."

 

"Ma már edzett, de csak a kapusedzõvel. Még van egy kis problémája, így várni szeretnék azzal, hogy játszatni fogom-e a Hull City ellen. Rooney viszont bevetésre kész. Õ a kapitány, és azt tudom mondani, hogy játszhat."

 

Victor Valdes, aki a múlt hétvégén debütált a Manchester Unitedben, miután De Geát le kellett cserélni azonban készen áll, hogy akár a kezdõcsapat tagjaként álljon rendelkezésre.

 

Van Gaal hozzátette: "Igazából nem probléma, de úgy gondolom, hogy David jobb kapus. Az utolsó meccs következik a szezonban. Meg kell mutatnunk, hogy melyik az erõsebb csapat."

 

A United már biztos, hogy benne lesz a legjobb négy csapatban, de esetleges gyõzelmük akár az egykori Vörös Ördög, Steve Bruce csapatának a kiesését is jelentheti.

 

"Azt kértem a játékosoktól, hogy attól független, hogy Steve egy élõ legendája a Unitednek, tegyenek meg mindent a gyõzelemért. Ezt várják tõlünk" - tette hozzá a holland.

 

"Mindig ugyanazon filozófia alapján játszunk. Mindent meg kell tenni a gyõzelemért. Meg kell tenni, mert így maradhat tiszta a bajnokság."

 

 

"A legerõsebb csapatot fogom pályára küldeni. Mindent megteszek a gyõzelem érdekében. Hat pontot vettünk el a Newcastle csapatától és ennyit szeretnék elvenni a Hull Citytõl is. Ez így igazságos."

 

Tavaly novemberben a United a szezon egyik legjobb teljesítményével Smalling, Rooney és Robin van Persie góljaival 3-0-ra legyõzte a Tigriseket.

 

"Nagyon jó eredmény volt az akkori. A Hull egy remekül védekezõ csapat és három gólt szerezni ellenük mindenképp remek teljesítmény."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!