Valencia kés alá feküdt

A Manchester Unitedben ebben a szezonban jobbhátvédként szereplõ Antonio Valencia, aki idén a harmadik legtöbbet pályára lép játékosa volt a klubnak, mûtéten esett át az utolsó bajnokit követõen.


Egy nappal azt követõen, hogy a Vörös Ördögök 0-0-s döntetlennel zárták a Premier League 2014/2015-ös szezonját, Antonio Valencia olyan képet posztolt Instagramjára, amelyen egy kórházi ágyon fekszik. Sérülésének jellege, illetve súlyossága nem került nyilvánosságra.

 

 

"Hála Istennek minden rendben ment. Most pedig már csak a felépülésre gondolok" - írta, mielõtt egy második képet is feltöltött volna, ahol az ecuadori már a családjával együtt látható.

 

 

Valencia játékát a nemrég befejezõdött szezonban csak két kisebb sérülés hátráltatta, gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt Louis van Gaal védelmének jobboldaláról azt követõen, hogy a holland januárban letette voksát a négy védõs rendszer mellett.

 

Csak David de Gea és Wayne Rooney szerepelt több mérkõzésen, mint Valencia, aki hetedik manchesteri idényében 34 alkalommal ölthette magára a csapat vörös mezét.

 

Annak ellenére, hogy szinte végig megbízható teljesítményt nyújtott, számos kritika érte amiatt, hogy kevés benne a vállalkozószellem, és állítólag a Unitednél mindent megtesznek majd azért, hogy a nyáron megerõsítsék a védelem jobboldalát.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!