De Gea hallgat jövõjét illetõen

A Manchester United kapusát, David de Geat falhoz állította egy spanyol újságíró jövõjét firtató kérdésével, amikor éppen barátnõjével, Edurne Garciaval voltak kettesben Madridban.


De Gea azt követõen tért vissza Madridba, hogy vasárnap este a Manchester United tagjaival elfogyasztották a szezonzáró italukat, hogy aztán majd rövidesen csatlakozzon válogatottbeli csapattársaihoz, akikkel a júniusi, Costa Rica és Fehéroroszország elleni mérkõzésekre készülnek.

 

Azonban amikor a spanyol fõvárosban éppen popsztár barátnõjével, Edurne Garciaval töltötte idejét a Manchester Unitednél egymás után kétszer is az Év Játékosának választott portás, nem válaszolt a jövõjét firtató, hirtelen jött újságírói kérdésre.

 

"Nem fogok beszélni" - válaszolta De Gea, amikor a Deportes Cuatro újságírója hirtelen nekiszegezte kérdését.

 

 

Hamarosan a körülöttük lévõ tömeg több tagja is kiszúrta De Geat, és éljenezték, míg barátnõjének, aki Spanyolországot képviselve az Eurovíziós Dalfesztiválon vett részt a múlt hétvégén, azt mondták, "jó voltál".

 

"Nem fogunk beszélni. Semmit nem fogok mondani" - tette hozzá De Gea.

 

Mielõtt beült, és elhajtott volna Mini típusú autójával, De Gea búcsút intett az õt kérdésével zaklató riporternek.

 

Nem ez volt az elsõ hasonló eset mostanában a kapus kapcsán, ugyanis a már említett, csapattársakkal való italozás során, Manchesterben is megtalálta õt a La Sexta címû lap újságírója kérdésével.

 

De Gea egyelõre nem fejezte ki szándékát, hogy meghosszabbítja-e szerzõdését a Vörös Ördögöknél, vagy az õt körbeudvarló Real Madridot választja.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!