Blind már várja Depay érkezését

Daley Blind átfogó képet adott honfitársáról, Memphis Depayról, aki hamarosan hivatalosan is a Manchester United játékosává válik.


A 21 éves játékost Európában az egyik legizgalmasabb tehetségként tartják számon, miután 106 mérkõzésen 46 gólt szerzett már a PSV Eindhoven színeiben, azt követõen pedig, hogy az átigazolási idõszak hivatalosan is kezdetét veszi, távozik a Philips Stadionból, és véglegesíti átigazolását az Old Traffordra, miután már a szükséges orvosi vizsgálaton is átesett az Aon Training Complexben.

 

Blind elõször akkor került szemtõl-szembe Depayjal, amikor egykori klubja, az Ajax színeiben az Eredivisieben csaptak össze, de azóta már személyesen is megismerhette, miután még szövetségi-kapitányként Louis van Gaal lehetõséget adott neki a válogatottbeli debütálásra 2013. októberében. Azóta pedig már mindketten alapemberei a holland nemzeti csapatnak.

 

Az USA elleni barátságos mérkõzés elõtt nyilatkozva Blind csakis dicsérõ szavakkal tudta illetni ifjú csapattársát, és betekintést engedett a játékos karakterébe, személyiségébe és munkabírásába.

 

 

"Õ egy olyan játékos, aki képes lehet megváltoztatni egy mérkõzés képét" - kezdte Daley.

 

"Nagyszerû szabadrúgásai, cselei és lövései vannak. Fiatal, tehetséges és mindig keményen akar dolgozni. Mindig jobbá akar válni az edzõpályán, én ilyennek ismertem meg. Szerintem csendes, de ha valamit ki akar mondani, azt megteszi, ha értik mire gondolok! Igen, õ nagyon magabiztos, de egy nagyszerû srác."

 

Az USA elleni mérkõzés az utolsó elõtti lesz Blind számára a 2014/2015-ös szezonban, ugyanis még hátra van számukra egy Lettország elleni Eb-selejtezõ is, a holland középpályás pedig elismerte, már nagyon várja, hogy újratölthesse a kimerült elemeket a nyári szünet során.

 

"Vannak nyári terveim a családommal, a barátnõmmel és néhány barátommal" - tette hozzá.

 

"Igen, már nagyon várom. Hosszú szezonom volt a világbajnokság után. Új környezetbe kerültem, új bajnokságba, a Premier League pedig kemény és gyors. Jól fog jönni a most következõ szünet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!