Mourinho: Nem állíthatom meg Petr Cech-et

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal fontolgatja annak a lehetõségét, hogy a nyáron leigazolja a Chelsea kapusát, Petr Cech-et.


Jose Mourinho belátta, hogy nem fogja tudni megállítani Petr Cech-et, hogy a Manchester Unitedhez szerzõdjön.

 

Louis van Gaal elismerte, a Chelsea hálóõre lehetne a megoldás David de Gea helettesítésére, amennyiben a spanyol a Real Madridhoz írna alá.

 

Az Arsenal szintén élénken érdeklõdik a 33 éves játékosért. Mourinho megerõsítette, hogy Roman Abramovich fogja meghozni a végsõ döntést Cech jövõjét illetõen.

 

De a Chelsea menedzsere egy burkolt figyelmeztetést intézett azon Premier League klubok felé, akik a veterán kapusát tervezik megszerezni, - vigyázzanak, mert abban az esetben õ is ajánlatokkal fog elõállni a rivális csapatok játékosaiért.

 

Cech esélyt kap a váltásra, miután Thibaut Courtois érkezésével a kispadra szorult.

 

 

Miután megkérdezték, vajon Abramovich engedné-e szabadon igazolni bármely klubhoz, ahová õ akar, Mourinho így válaszolt: "Talán, talán. De minden klubnál, aki komolyan éreklõdik Cech irányt, találok olyan játékost, akit szivesen látnék az én csapatomban."

 

A BT Sport’s-nak adott interjúban Mourinho hozzáfûzte: "Az én válaszom nem fontos, mert a tulajdonos a fõnök. Az õ szemszögébõl kell nézni a dolgokat, amiért nagyon csodálom, és tisztelem õt."

 

"Számos embert tisztel, akik olyan sokat tettek le az asztalra, mint Petr."

 

"2004 óta egészen a 2014/15-ös idényig, 11 évnyi siker a klubbal, és 11 év hihetetlen odaadás."

 

"Bármilyen döntést is hozzon a tulajdonos, azt el fogom fogadni."

 

"Én más vagyok. Ugyanúgy tisztelem Petr-t, mint bárki mást a klubnál, de a válaszom nem sokat nyom a latba. Ha Abramovich válasza különbözik, én elfogadom."

 

A Unted egyre inkább lemond róla, hogy De Geát meg tudja tartani, aki még mindig nem írta alá az új szerzõdését, annak ellenére sem, hogy egy éve van hátra a jelenlegi kontraktusából.

 

Csakúgy, mint Cech-et, figyelemmel követik Hugo Lloris-t is.


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!