Válogatottak: Di Maria és Rojo akcióban

Angel Di Maria és Marcos Rojo is kezdõként szerepelt hazája válogatottjában. A két játékos remek formában játszott ám Argentina végül csak döntetlent ért el Paraguay ellen.


A Manchester United rekordigazolása remek formában játszott a Copa America elsõ csoportmérkõzésén, ám miután az elsõ félidõben Agüero és Messi révén 2-0-ás elõnyre tett szert Argentina, a hõsiesen küzdõ paraguayi csapat végül egyenlíteni tudott Nelson Valdes és Lucas Barrios találataival.

 

Marcos Rojo ezúttal a balszélsõ védõ szerepét töltötte be, mely szerepkörben nagyon aktívnak bizonyult, sõt a gólszerzés is majdnem összejött neki. A világbajnoki döntõs hét közben javíthat Uruguay ellen.

 

 

Az Európa-bajnoki selejtezõn Észak Írország 0-0-ás döntetlent játszott Romániával. Mely döntetlennel továbbra is az F csoport 2. helyén állnak Jonny Evansék. A United védõje jól teljesített a védelem tengelyében. Két góltól is megmentette csapatát, ám sajnos a 79. percben sérülés miatt lecserélték. A másik Vörös Ördög nem kapott lehetõséget, ugyanis Paddy McNair helyett Craig Cathcart állt be a játékba.

 

Csütörtökön pedig Brazília U20-as válogatottja harcolta ki a legjobb négy közé jutást Portugália ellen. A negyeddöntõben pedig Szenegál lesz az ellenfelük. A brazilok büntetõpárbajban múlták felül ellenfelüket. Andreas Pereira a 91. percben állt be és büntetõt értékesített ismét.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!