Smalling a PSG és a Barca ellen készül

A Manchester United védõje, Chris Smalling úgy hiszi, hogy a Paris Saint German és a Barcelona elleni mérkõzések kiemelkedõek lehetnek csapata számára, hiszen egy ellenük elért jó teljesítmény jó helyet biztosíthat a 2015/16-os szezonkezdésre.


Louis van Gaal legénysége két bajnokkal is farkasszemet néz, a francia és a spanyol bajnokkal ütközik meg a 2015-ös nyári túra részeként az AON jóvoltából. Smalling szerint ez egy nagyszerû lehetõség arra, hogy a United tesztelje magát két hatalmas elit klub ellen.


Smalling különösen lelkes amiatt is, mert rengeteg tapasztalatot és önbizalmat szerezhetnek a PSG és a Barca elleni meccseken, tekintettel arra, hogy a United idei Bajnokok Ligájában össze is futhat majd ezzel a két csapattal.

 

"Nagyon várom már ezeket a találkozókat" - nyilatkozta Chris a ManUtd.com-nak.

 

 

"Összecsaptunk a Barcelonával a 2011-es és a 2012-es szezonban is, a légkör a stadionban egyszerûen csodálatos volt."

 

"A PSG elleni mérkõzés egy újabb, mégis másfajta teszt és az ilyen tapasztalatok mindig is fontosak különbözõ ligák klubjai ellen" - tette hozzá.

 

"A késõbbiekben lehet, hogy találkozunk velük a Bajnokok Ligájában, ha tovább tudunk jutni a selejtezõn, így biztos hasznos teszt lesz ez számunkra."

 

Középsõ védõként az angol nemzeti együttesben megadatott számára már a nem túl irigylésre méltó feladat, hogy a két kapura igen veszélyes játékos ellen játszhasson, a PSG kapitánya, Zlatan Ibrahimovics és a Katalánok aranyat érõ Lionel Messije ellen. Akárhogy is, Smalling rendíthetetlen azt illetõen, hogy mindketten külön kihívást fognak jelenteni a párharcokon.

 

"Õk ketten igen különbözõ játékosok" - nyilatkozta Chris.

 

 

"Messi az a fajta játékos, akinek nagy térre van szüksége, neked pedig szorosan fognod kell, hogy ezzel megakadályozd õt a forgolódásban és a cselezgetésben. Úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy egy csapat egységes legyen, együtt kell dolgoznia, nem csak a hátsó négynek, mindenkinek. Ha egy ember kiesik a szinkronból, õ megtalálja a területet és a legsebezhetõbb pontokat. Ibrahimovics egy másik téma, õ tudja kezelni azt, ha szorosan fogják és ha ez megtörténik, egyszerûen lelök magáról, mert annyira erõs játékos."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!