Harry Kane: Hízelgõ Van Gaal érdeklõdése

A Manchester United menedzserének, Louis van Gaal nyári kívánság listáján kapott helyet a Tottenham csatára, Harry Kane is.


Harry Kane azt nyilatkozta, hogy hízelgõ számára a Manchester United érdeklõdése, de elmondta Louis van Gaalnak, hogy õ már egy nagy klub, a Tottenham játékosa.

 

Az angol csatár Van Gaal nyári kiszemeltjei közt szerepel, ugyanis a holland szakember egy világklasszis gólszerzõ leigazolását tervezi.

 

A United kezdetnek egy 40 millió fontos ajánlatot fontolgat Kane-ért, de Ed Woodward, a klub ügyvezetõje jól tudja azt, hogy nehéz lesz meggyõzni a Tottenham elnökét, Daniel Levy-t, hogy adják el játékosukat.

 

 

A 21 éves Kane, aki tavaly 32 gólt szerzett, szintén azt állítja, hogy nem tervezi elhagyni a White Hart Lane-t, még a United törekvései ellenére sem.

 

"Boldog vagyok a Spurs-nél, és itt tervezem a jövõmet" – mondta Kane. "Hallottam a megkeresésrõl, de ez minden, amit tudok."

 

"Hízelgõ, hogy más klubok is érdeklõdnek."

 

"A Tottenham is a nagy klubok egyike. Ezt kell az embereknek is szem elõtt tartaniuk."

 

"Nagy klubhoz tartozom."

 

A United nem számíthat arra, hogy Kane-t különösen felizgatná az átigazolás lehetõsége, miután februárban írta alá az újabb, öt és fél éves szerzõdését.

 

 

Woodward leginkább abban reménykedhet, hogy olyan ajánlattal áll elõ, amit Levy nem tud visszautasítani.

 

Ennek ellenére a Spurs elnöke kemény hírnévre tett szert az átigazolások terén, ugyanis a korábbiakban bebizonyította, hogy a legnagyobb sztároknak ára van.

 

Gareth Bale-t 2013-ban, rekordnak számító 85,3 millió font ellenében adta el a Reál Madridnak.

 

Levy az utóbbi években más kulcsjátékosainak eladását is nyélbe ütötte, mint például Michael Carrickét, Dimitar Berbatovét, és Luka Modricét is.

 


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!