Rojo és Di Maria szerepe Argentína gyõzelmében

A Manchester United két sztárja, Marcos Rojo és Angel Di Maria bejutott a Copa America negyeddöntõjébe, miután Jamaica elleni 1-0-s gyõzelmével az argentin válogatott megnyerte a B csoportot.


A Barcelona ikonja, Lionel Messi 100. válogatottságát ünnepelte a chilei Estadio Sausalito stadionban, azonban Gerardo Martino szövetségi kapitány ezt csak a lelátóról figyelhette, hiszen egy mérkõzéses eltiltását töltötte, miután a korábbi, Uruguay elleni mérkõzésen a játékvezetõ a lelátóra küldte.

 

Miután a továbbjutás biztossá vált, Martino pihentette két játékosát, Sergio Agüerot és Nicolas Otamendit, helyettük Gonzalo Higuain és Martin Demichelis lépett pályára. Ez jó döntésnek bizonyult, hiszen Higuain a 11. percben eredményes volt – 2014 októbere óta ez volt az elsõ gólja a válogatottban.

 

 

Miután Di Maria középre gurított, Higuain pedig két védõvel szemben tartotta meg a labdát mielõtt lefordult és laposan talált a sarokba, ezzel véget vetve a hét mérkõzés óta tartó gólcsendjének a válogatottban.

 

A Vörös Ördögök hetese a félidõ végén egy emeléssel jelentett veszélyt, azonban egy védõnek sikerült a vonal elõl mentenie. Ezután az 52. percben egy nagyszerû lövéssel a kapufát találta el, majd Roberto Pereyrát hozta helyzetbe, aki mellé lõtt.

 

Bár Jamaica rákapcsolt a végén, nem jelentettek valós veszélyt Argentína elõnyére, így ez újabb nyugodt 90 percet jelentett Rojo számára, aki elégedett lehet a teljesítményével. Argentína június 27-én lép pályára a negyeddöntõk során, azonban az ellenfelére még várnia kell.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!