A United ultimátumot adott a Madridnak

A Manchester United ultimátumot adott a Real Madridnak, és készen állnak arra, hogy David de Gea kitöltse a szerzõdését az Old Traffordon, hogyha nem ajánlanak érte 33 millió fontot.


A Manchester United megfontolja, hogy csak akkor engedje el David de Geát a Real Madridba, hogyha olyan összeget ajánlanak érte, ami rekord lenne egy kapusért.

 

Annak ellenére, hogy a 24 éves kapus vissza szeretne térni Madridba, a MEN Sport értesülései szerint a United továbbra is elkötelezetten harcol, hogy meggyõzzék De Geát a maradásról.

 

A Vörös Ördögök még annak is szívesebben örülnének, hogy a spanyol játékos Manchesterben maradjon a következõ szezon során - ezzel megkockáztatva, hogy ingyen távozhat egy év múlva - minthogy egy alacsony ár ellenében elengedjék.

 

Eközben továbbra is Gianluigi Buffoné a legmagasabb átigazolási összeg, amit kapusért kifizettek. Buffon 2001-ben igazolt a Parmából a Juventusba, 32.6 millió font ellenében.

 

Ugyan a De Gea saga még a felküszélési túráig is elhúzódhat, a ház, amit Cheshire-ben bérelt, eladóvá vált.

 

A United tisztában van De Gea óriási értékével, aki szinte egymaga biztosította be Louis van Gaal csapatának a negyedik helyet a Premier League-ben.

 

 

De Gea az idei szezonban mutatott remek egyéni teljesítménye után még fontosabb és még értékesebb tagja lett a Unitednek, és az értesülések szerint ahhoz, hogy a United nemhogy vígan, hanem csak vonakodva elengedje a játékost a Bernabéuba, csak kezdetként egy olyan összeget kellene felajánlaniuk, ami meghaladja Buffon rekordját.

 

De Gea állítólag még januárban azt mondta a Unitednek, hogy mielõtt aláírná az új szerzõdését, elõbb megvárja, hogy hanyadik helyen fog végezni a csapat.

 

A hispán hálóõrnek olyan szerzõdést ajánlottak, ami a legjobban fizetett kapussá tette volna.

 

Ha esetleg a United megtagadja De Gea átigazolását a Madridba, az a kapus válogatott karrierjére is hatással lehet.

 

Annak ellenére, hogy a Real Madrid le akarja cserélni Iker Casillas-t De Geára, a United kapusa még mindig csak másodhegedûs a válogatottban, a spanyolok edzõje, Vicente del Bosque Casillas-ba vetett bizalma pedig megingathatatlan.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!