Mata szeretné ha Chicharito maradna

Juan Mata abban reménykedik, hogy Javier Hernandeznek megkegyelmez majd Louis van Gaal a nyári átigazolási idõszakban.


Hernandez az elõzõ szezont kölcsönben a Real Madridnál töltötte, ahol 32 mérkõzésen léphetett pályára, de ezek közül csak 11 alkalommal lehetett kezdõ, és mivel a Királyiak nem kívánták végleg megszerezni, így a felkészülési szezont a Manchester United carringtoni edzõkomplexumában kezdi majd meg.

 

A 27 éves mexikói szerzõdésének utolsó évébe lép ebben a szezonban az Old Traffordon, de egyelõre még eléggé ködös a helyzet azt illetõen, marad-e a Unitednél vagy sem.

 

Ezt erõsíti az az eset, amikor az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntõben szerzett gólját követõen megkérdezték Van Gaalt, ez a találat új lendületet adhat-e manchesteri karrierének, amire így válaszolt:

"Mire gondol?"

 

 

Az viszont biztos, hogy legalább egy csapattársa nem szeretné Borsócska távozását, Juan Mata ugyanis továbbra is együtt játszana vele.

 

"Chicharito továbbra is a Manchester Unitedhez tartozik, és önzõ módon én szeretném, ha továbbra is velünk lenne" - kezdte Mata mexikói újságírók kérdésére.

 

"Bármely csapatban is játszott, mindegyiket gólokkal segítette, mert õ egy nagyon okos támadó."

 

"Chicharito egy nagyszerû barát. Amikor megérkeztem Manchesterbe nagyszerûen viselkedett velem. Nagyszerû személyiség, egy igazi profi. Szerencsésnek mondhatom, hogy egy öltözõnek a tagja lehetek Chicharitoval, akit nagyon tisztelek."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!