Smalling a felkészülésrõl mesélt

Miután a United játékosainak befejezõdött a nyári vakációs idõszak, fokozatosan kezdtek visszatérni az edzésekhez az új idény elõtt. Chris Smalling mesélt is arról, milyen egy felkészülési idõszak.


Amikor a felkészülési szezonról kérdeznek, mi jut azonnal eszedbe?
A kemény munka! Fontos, hogy ilyenkor mindent beleadjunk, mert nem kapod vissza azokat a heteket. Meg kell gyõzõdnöd arról, hogy a szezon rajtjára készen állsz!

 

Játékos szemszögébõl nézve, mivel jár egy jó elõszezon?
Az erõnlét növelésérõl szól elsõsorban. Persze elmegyünk túrára is, ami alatt megismerünk különbözõ országokat, különbözõ helyzeteket, valamint sokat és keményen dolgozunk. A felkészülés alatt nyert meccsek is segítik a szezonrajtot, ez a célunk.

 

Amikor visszatérsz a felkészülésre, miken dolgozol magad és miken dolgoztok csoportosan?
Némi csoportmunkát és erõnléti edzéseket teszünk, majd különbözõ kategóriák alapján végzünk adott feladatokat (védõ, középpályás, csatár).

 

Mennyire fontosak a túrák az új játékosoknak a beilleszkedésben, a fiataloknak pedig a menedzser meggyõzésében?
Nagyon fontosak, mert a nap 24 óráját együtt töltitek, nem csak a reggelt és a délutánt az edzõpályán. Az együttes étkezés, szabadidõ eltöltés nagyon fontos az újaknak és a fiataloknak a beilleszkedésben.

 

 

Milyennek találod a létesítményeket az Államokban?
Hihetetlenek, tökéletes helyek a felkészülésünkhöz.

 

Mik a kedvenc emlékeid az utóbbi túrákról?
Egyik az, amikor tavaly ellátogattunk Washingtonba, a Fehér Házba - csodás élmény volt. Kis bepillantást is kaptunk Obama elnök munkájába, fantasztikus volt. Az elsõ túrámra is emlékezni fogok, amikor Chichagóba mentünk és elképesztõ hõség volt - mindig emlékezni fogok rá.

 

Hogyan írnád le azt a szurkolást, amit az amerikai drukkerek adnak?
Fenomenálisak az amerikaiak. Harmadik alkalommal megyek oda és õrületes volt a szurkolói tömeg különbsége az elsõ és a második látogatás között. Briliáns szurkolást kapunk kint.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!