Kölcsönlesen: De Laet drámai végjátékban maradt alul

Áttekintés a kölcsönben szereplõ Manchester United játékosok hétvégi teljesítményérõl.


Ritchie De Laet szezonbeli 3. kölcsöncsapatában, a Porstmouthban is debütált egy drámai 2-1-es Nottingham Forest elleni vereség alkalmával vasárnap. Steve Cotterill alakulata alig néhány percre volt attól, hogy véget vessen a Nottingham 31 meccs óta tartó hazai veretlenségi sorozatának, de a végjáték drámai fordulatot hozott. De Laet a szezon végéig marad kölcsönben a Pompeynél, de már komoly Championship tapasztalatai vannak idénrõl, ugyanis a Sheffield és a Preston színeiben is szerepelt korábban.

 


Kiko Macheda második alkalommal is pályára lépett a Sampdoria alakulatában, de õ sem tudta megakadályozni csapata 1-0-ás vereségét a Lazio ellenében. A Manchester United csatára a 71. percben váltotta Nicola Pozzit. Beállása után nem sokkal helyzetbe is került, de fejese pár centivel elkerülte a kaput. A Lazio gyõztes gólját egyébként Libor Kozak szerezte.


Ben Amos második alkalommal is megõrizte kapuja góltalanságát 3. mérkõzésén, ezúttal az Oldham Athletic színeiben a Plymuth elleni 2-0-ás siker során. A csapat ezzel egyetlen pontra van a rájátszást érõ helyezésektõl. A védelem retesze ezúttal tökéletesen zárt, Amos kapuja ritkán volt fenyegetve, nem úgy, mint a keddi 6 bekapott gól alkalmával a Southampont ellenében.


Mame Biram Diouf tovább folytatta remek szereplését a Blackburn új menedzserének, Steve Kean-nek a kezei alatt. A szenegáli csatár zsinórban hetedik alkalommal kezdett a hétvégén a Chelsea elleni 2-0-ás vereség során. A mérkõzés során a hazai csapat dominált, így Diouf alig találkozott a labdával, de egy fejessel így is komoly veszélyt tudott jelenteni Petr Cech kapujára az elsõ félidõben.


A Hull City 2-0 arányban gyõzte le a Barsnley csapatát a KC Stadionban. Cameron Stewart 66 percett játszott a Tigriseknél, de Corry Evans játékára nem került sor. A korábban Manchester Unitedtõl kölcsönben szereplõ, majd pár napja frissen oda szerzõdött James Chester szintén ezen a mérkõzésen debütált végleges aláírása óta.


Nicky Ajose a második félidõben lépett pályára a Bury gárdájában, akik 1-1-re végeztek az Aldershot Town ellen. A találkozón sokáig vezetett a Bury, de a 71. percben Steven Schumacher egy 25 méteres bombagóllal egyenlített.


A térdszalag húzódással küszködõ Tom Cleverley és Danny Welbeck nem léptek pályára a Wigan illetve a Sunderland színeiben, Danny Drinkwater pedig a padon ülte végig a Cardiff City 1-1-es döntetlenre végzõdõ mérkõzését a Norwich ellenében.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!