Jones visszaemlékezett egykori debütálására

A Manchester United visszatér Chicago harcszínterére a hónap végén, ahol majd a Paris Saint-Germain csapata ellen csapnak össze a 2015-ös túra keretein belül, ez a stadion különleges hely Phil Jones számára.


A 23 éves játékos 2011 nyarán érkezett az Old Traffordra a Blackburn Rovers együttesétõl, azonban újdonsült csapattársaihoz késõbb tudott csatlakozni, miután egyedül repült az Egyesült Államokba.


Jones elõször a Chicago Fire csapata ellen mutatkozhatott be a Vörös Ördögök színeiben, visszaemlékezett a csapat számára nem túl elõnyösen induló mérkõzésre, amit végül a második félidei remek szereplésnek köszönhetõen 3-1-re nyertek, Rooney, Rafael és Nani góljaival.

 


"Emlékszem ahogy nézegettem a mezemet az öltözõben - az elsõ alkalom, mikor magadra öltheted, különleges érzés és egy különleges pillanat" - nyilatkozott Phil a ManUtd.com-nak.


"Kezdõ voltam a meccsen és 75 percet kaptam, nagyon kemény dolog volt elviselni azt a hõséget! Olyan meleg volt, amilyet eddig még játék közben nem tapasztaltam, de mi csak mentünk, ahogy bírtunk.


"Elképesztõ volt, abszolút elképesztõ volt látni a szurkolókat" - tette hozzá.


"Több mint 60 ezer ember jött el a stadionba megnézni ezt a barátságos mérkõzést. Ez is azt mutatja, hogy egyre népszerûbb lesz ez a sport az Egyesült Államokban is és ez az érdeklõdés csak egyre nagyobb lesz." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!