HIVATALOS: Morgan Schneiderlin a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta Morgan Schneiderlint a Southampton csapatától. A középpályás 4+1 éves szerzõdést írt alá a klubbal.


A 25 éves Schneiderlin 2008-as debütálása óta 253 mérkõzésen lépett pályára a Southampton csapatában, mely során 15 gólt szerzett, emellett kilenc alkalommal a francia válogatott mezét is viselhette.

 

Morgan Schneiderlin: „Boldog vagyok, hogy a Manchester United játékosa lehetek. Amikor elõször meghallottam, hogy a United szeretne leigazolni, nem volt nehéz igent mondani. Hét boldog évet töltöttem a Southamptonnál, melynek minden percét élveztem és örökké szívembe zártam a klubot. Azonban kihagyhatatlan lehetõség, hogy itt játszhassak és sikerekhez segítsem a csapatot. Izgatott vagyok, hogy már az Egyesült Államokban megkezdhetem a munkát. Tudom, hogy a Manchester Unitednek az egész világon nagy a rajongótábora és alig várom, hogy megtapasztalhassam ezt.”

 

 

Louis van Gaal: „Morgan egy rendkívül tehetséges játékos tele energiával és nagyszerû képességekkel. A játéktudása remekül kiegészíti az eddigi keretet és nagyon boldog vagyok, hogy a túra elõtt sikerült leigazolnunk. Az edzõtábor nagyon fontos az új szezonra történõ felkészülésünk során és remek lehetõséget ad a játékosoknak, hogy megmutathassák a szurkolóknak, hogy mit tudnak közösen elérni.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!