Carrick készen áll

A Manchester United középpályása, Michael Carrick felépült sérülésébõl és bevethetõ a felkészülési túra mérkõzésein. Az angol válogatott játékos a tavalyi felkészülést kénytelen volt kihagyni sérülés miatt és nagyon boldog, hogy idén már játszhat.


A 33 éves játékos a tavalyi szezon elejét kénytelen volt kihagyni egy sérülés miatt, melynek következtében már az elõzõ felkészülési túrán sem tudott részt venni. Majd tavasszal újra megsérül a Manchester City elleni 4-2-es siker alkalmával kellett elhagynia idõ elõtt a játékteret és a szezon hátralévõ részében már nem is épült fel.

 

Louis van Gaal hangot is adott örömének, hogy a játékos felépült és játszhat az amerikai túra mérkõzésein, valamint elmondta, hogy Carrick nagy segítségére van abban, hogy az új játékosok mihamarabb beilleszkedjenek a csapatba.

 

"Jól érzem magam" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Volt egy vádlisérülésem a szezon végefelé. Mostmár egészséges vagyok és újra együtt edzhetek a fiúkkal."

 

"Nem jó kihagyni a felkészülést. Ez egy olyan idõszak, ami rendkívül hasznos és nem örülök, ha kimaradok belõle. Fonots, hogy feltudj készülni a következõ szezonra, hogy fejleszd magad és megismerd a csapattársaidat. Ha fitt akarsz maradni, akkor részt kell venned benne."

 

 

Carrik üdvözölte új csapattársait is, kiváltképp a középpályára érkezõ Bastian Schweinsteigert és Morgan Schneiderlint. 

 

"Az jó, hogy meg kell küzdened a helyedért" - mondta. "Az elmúlt években mindig volt verseny a posztokért a klubnál. Minden játékos a legjobbját szeretné nyújtani, és szeretnéénk a legerõsebb csapatot pályára küldeni. Ezeknek a játékosoknak szükségük van erre a versenyre, mert jobbá teszi õket."

 

"A négy új érkezõ magas minõséget képvisel a játékosok között. Elég gyorsan sikerült is nekik beilleszkedni a többiek közé. Úgy godnolom, hogy rendkívül barátságos és vendégszeretõ társaság gyûlt össze. Nagyon várjuk, hogy jobban megismerjük õket."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!