Di Maria, Rojo és Hernandez még a túrán csatlakoznak a többiekhez

Louis van Gaal tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a United két argentin játékosa, Di Maria és Rojo, valamint a mexikói Hernandez július 25-én Amerikába repülnek és csatlakoznak társaikhoz. Valdes viszont távozni fog a klubtól.


Angel Di Maria, Marcos Rojo és Javier Hernandez a Copa America miatt extra szabadságát tölti éppen, de a United holland menedzsere elmondta, hogy a három játékos még júliusban, az amerikai túra alatt csatlakozni fog a csapathoz. A spanyol hálóõr Valdes viszont Manchesterben maradt.

 

Chicharito az elõzõ szezont kölcsönben töltötte a Real Madridnál, Van Gaal pedig elmondta, hogy a mexikói játékos is lehetõséget kaphat a felkészülés során.

 

"Annak idején el kellett döntenünk, hogy mi legyen a támadóink sorsa" - mondta a menedzser. "Welbeck eligazolt, Hernandez kölcsönbe került. Maradt Wayne, Robin és James Wilson. Valamint érkezett kölcsönbe Falcao."

 

 

"Az egy, de akár a két támadós játékhoz is elég emberünk volt. Természetesen nem könnyû ilyen döntéseket hozni. Az egyik ilyen döntés volt Chicharito elengedése, de õ most visszatér július 25-én."

 

Louis van Gaalt faggatták Angel di Maria sorsáról is, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy hazája a Copa America döntõjéig menetelt.

 

"Meglátjuk" - mondta a holland. "A futball ilyen téren nem egyszerû folyamat, ezt több alkalommal is elmondtam. Az ilyen dolgokat nem tudod egyetlen nap alatt rendezni. Ez egy hosszú folyamat a United és Di Maria között. De hamarosan tisztán fogunk látni."

 

"Egyelõre még a United játékosa, melynek hangot is adott és azt mondta, hogy csatalkozik hozzánk július 25-én."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!