Jasper Cillessen kész lenne átigazolni

A holland kapus, Jasper Cillessen menedzsere elismerte, nehéz lenne ellenállni egy olyan fantasztikus csapat hívásának, mint a Manchester United.


Az Ajax 26 éves kapusa állítja, hogy még nem volt semmilyen hivatalos kommunikáció õ és a Manchester United között. Cillessen elsõ számú kapusa volt Louis van Gaal holland válogatott csapatának a 2014-es VB-n. A mester azóta a United csapatát igazgatja, s egyértelmûen kijelentette, hogy Victor Valdes, spanyol kapusnak nincs jövõje a csapatnál. De Gea maradása is kérdéses egyelõre, ezért reppentek fel az érdeklõdésrõl szóló pletykák.

 

"Én boldog lennék, ha ez igaz lenne, s ekkora elõrelépést tehetnék a karrierremben. De idáig csak hallottam errõl, csak a pletykákra alapozódik a történet, amelyekkel nem tudok mit kezdeni. Megtiszteltetés lenne, de persze az Ajax is remek csapat, imádok itt játszani."

 

 

Az Ajax vezetõje, Frank De Boer már kevésbé lelkes és nyitott, ha Cillessen átigazolásáról kérdezik.

 

"Számunkra ez katasztrófa lenne. Nagyon nehéz egy ilyen jó kapust találni, különösen hazai származásút. Meg szeretnénk tartani, de tudjuk milyen csábítást jelentene egy ilyen csapat csalogatása. Nehéz ellenállni, az már biztos. Fõleg, ha a Manchester United egy zsák pénzt tol a játékos és a csapat elé. Bármi lehet, hiszen még tart az átigazolási szezon. Meglátjuk." - mondta De Boer a Sky Sports-nak.

 

Tehát Jasper Cillessenen nem múlna, ha úgy alakul, hogy David De Geat meggyõzné a Real Madrid a jövõben.

 


manchestereveningnews.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!