Blindet lenyûgözték az új játékosok

Daley Blind nagyon boldog, hogy a United új igazolásai remekül szerepeltek a csapat elsõ mérkõzésén a Club América ellen Seattle-ben.


Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger és Matteo Darmian is szerepet kapott a csapat elsõ felkészülési mérkõzésén a CenturyLink Fielden, Morgan Schneiderlin pedig gyõztes találatot is szerzett már az ötödik perc után.

 

Blindet lenyûgözik az új játékosok, akik nagyon hamar beilleszkedtek a csapatba. A holland válogatott játékos pedig azt is elmondta, hogy nagyon élvezi az elsõ felkészülési túrát a Vörös Ördögökkel.

 

"Örülök, hogy újra játszhatok. Úgy érzem, hogy sikerült csapatként játszanunk mindkét félidõben" - mondta Blind a manutd.com-nak.

 

"Idén elõször vagyok együtt a csapattal a felkészülés során és rengeteg az új élmény. Most látom csak igazán, hogy a United mindenütt jelen van. Bármerre megyünk rengeteg embert látni United mezben. Hatalmas élmény, hogy bár mindenki tudja, milyen hatalmas ez a klub, mégis igazán csak ilyenkor tapasztalod meg, hogy mennyire."

 

"Az mindig jó hatással van, mikor egy csapatban megszerzed az elõs gólodat" - tette hozzá a holland. "Figyeltem, hogy Morgan hogy játszik, de nem csak õt, hanem a többieket is. Jól érezték magukat a csapatban. Mindenki igyekezett segíteni nekik és úgy érzem, hogy az új érkezõk boldogak. Remélem ez a továbbiakban is így marad és élvezni fogják a játékot."

 

Blind Phil Jonessal játszott együtt a védelem közepében. A tavalyi szezon során is játszott itt, mikor szükség volt rá, de emgfordulta  középpályán és a bal szélen is. A sokoldalú játékos szívesen játszik szinte bárhol a pályán, ahol szükség van rá. Elmondása szerint nagyon élvezte a közös munkát Phillel.

 

"Sokat kommunikáltunk egymással a mérkõzés során, mert az ellenfeleink folyamatosan mozogtak. Megtettünk mindent és úgy érzem, hogy jól csináltuk és okosan játszottunk együtt."

 

 

"Ez egy viszonylag új helyzet számomra, amihez alkalmazkodni kell, de meg akarom mutatni, hogy itt is képes vagyok kiemelkedõen teljesíteni. Elégedett vagyok a  teljesítményemmel, talán egy alkalmat tudnék mondani, amikor a játékvezetõ kicsit nehézzé tette számomra a dolgokat. Összességében nézve boldog vagyok és jól éreztem magam a mérkõzésen"

 

"Elsõ mérkõzésnek remek volt számunkra a találkozó. Jó volt a csapategység, ami mögött rengeteg munka van. Nem volt könnyû megtalálni a megfelelõ helyeket de végül egyben voltunk. A helyén volt a védelem a középpályától kezdve, csapatként dolgoztunk együtt és úgy vélem, hogy jól csináltuk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!