Hivatalos: Romero a legújabb érkezõ

A Manchester United örömmel jelentette be, hogy 3 évre szóló - plusz egy évvel meghosszabbítható - szerzõdést kötött a klubbal Sergio Romero.


A 28 éves hálóõr még 2007-ben játszott elõször felnõtt csapatban, akkor az argentin Premier Divisionben szereplõ Racing Club színeiben szerepelt. Utána megfordult az AZ Alkmarnál és a Sampdoriánál. Sergio számos alkalommal húzta magára hazája válogatottjának mezét és rendszeres tagja volt a 2014-es világbajnokságon vitézkedõ argentin nemzeti csapatnak is, mely végül a döntõben kapott ki Németországtól.

 

Sergio Romero elmondta: "Teljes mértékben örülök, hogy csatlakozhattam a Manchester Unitedhez. Álom vált valóra számomra azzal, hogy a világ legnagyobb klubjában játszhatok. Louis van Gaal egy fantasztikus menedzser és nagyon várom már, hogy elkezdõdjön pályafutásom új és izgalmas szakasza."

 

 

Louis van Gaal így nyilatkozott: "Sergio egy nagyon tehetséges kapus. Még az AZ Alkmarnál töltött idõm alatt fiatal kapusnak számított, nagyon örülök, hogy csatlakozott hozzánk. Fantasztikus volt a tavalyi világbajnokságon, bár ezt már mélyen elraktároztam a fejemben. Nagy erõsítést jelent a csapat számára, nagyon várom, hogy ismét vele dolgozzam."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!