Van Gaal: Miért igazoltam le Romerót?

Louis van Gaal örömmel üdvözölte a klubnál Sergio Romerót és elmagyarázta, miért igazolta le az argentin válogatott játékost, akivel korábban már együtt dolgozott az AZ Alkmaarnál.


Romero hétfõ reggel írta alá három évre szóló szerzõdését, melyet egy évvel meghosszabbíthatnak a Vörös Ördögök, és a kapus már csatlakozott is a San Josében lévõ új csapattársaihoz.

 

Az MUTV-nek adott exkluzív interjúban Van Gaal nagyon dicsérte a nyár ötödik igazolását és beszélt arról, mennyire jó munkakapcsolat alakult ki közöttük Hollandiában.

 

"Sergio az argentin nemzeti csapat kapusa. Korábbi játékosom is. Még amikor edzõ, menedzser voltam az AZ Alkmaarnál Hollandiában, akkor volt 19 éves és én betettem a csapatba, mivel nagyon tehetséges volt. Bajnokok lettünk azzal a kicsi klubbal, ami nagyon nagy dolog Hollandiában."

 

 

"Nagyon jól ismerem õt és a mi helyzetünkben - ha De Gea megy is vagy nem megy, ez mindig fenyegetést jelent - fel kell készülnünk mindenre és ezért hiszem azt, hogy nagyon jó dolog az, hogy Sergio Romero immár a Manchester United játékosa."

 

Amikor arról kérdezték, mit csodál Romero játékában, a menedzser így reagált: "Õ egy kapus, aki megfogja a labdákat, de lábbal is nagyon jó, ami nekünk nagyon fontos. De a termete is fontos, hiszen nagyon magas."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!