Wilson a fiatal játékosok közti kémiát dícsérte

James Wilson a Barcelona elleni 3-1-es gyõzelem után a United felnõtt csapatába bekerülõ fiatal játékosok közötti harmóniát dicsérte, ugyanis a mérkõzésen Jesse Lingard és Adnan Januzaj is betalált a katalánok kapujába.


A mérkõzés elsõ félidejének elején Wayne Rooney talált be a Barcelona kapujába egy szöglet után fejjel. A második félidõben pedig a fiatalok kapták meg a lehetõséget a bizonyításra. James Wilson és Tyler Blackett munkájának köszönhetõen a United a bal szélen be tudott törni a Barca védelme mögé, majd átforgatták a túloldalra a játékszert, ahonnan Lingard érkezett és megtuplázta a Vörös Ördögök elõnyét.

 

Az elõny ugyan felére csökkent a 90. percben Rafinha kapáslövésébõl született gólja miatt, ám a United hamar válaszolt a találatra. Januzaj kapta a büntetõ területen belül a labdát, levette, becsapta védõjét és a kapus mellett a hálóba lõtte azt.

 

A Pereira, Wilson, Januzaj, Lingard négyes több alkalommal is nagy fejtörést okozott a katalán védelemnek. A biddulphi születésû támadó még a mérkõzés után is elismeréssel beszélt a fiatalok munkájáról.

 

"Mindannyian együtt játszottunk az akadémián és a tartalék csapatban, így nagyon jól mûködik a kémia közöttünk" - mondta Wilson. "Megtaláltuk az ellenfél gyenge pontját és ezt ki is tudtuk használni és gólt tudtunk szerezni."

 

"Jesse remekül tört utat magának a jobb oldalon. Ezt sokat gyakoroljuk edzéseken is, hogy akik hátrébb játszanak, azok tudjanak érkezni egy keresztlabdára. Õ egy nagyon jó képeségekkel rendelkezõ játékos és ki tudta használni az adódó helyzetet."

 

"A menedzser azt mondta nekem, hogy ha keményen dolgozom, akkor bekerülhetek az elsõ csapatba. Én megpróbáltam megmutatni neki, hogy mire vagyok képes és, hogy mennyire keményen tudok dolgozni. Az eredményt nézve pedig büszke vagyok a teljesítményünkre. Nagy élmény volt egy ilyen hatalmas és erõs csapat ellen játszani, mint a Barcelona."

 

Az egyik kedvenc momentuma a találkozón Wilsonnak az volt, amikor a United gyorsan visszaállította a katalánok szépítõ találata után a két gólos elõnyét.

 

 

"Azt mondják, hogy a legfontosabb pillanatok azután következnek be, amikor gólt kapsz. Ki tudtuk használni, hogy a találatuk után kevésbé koncentráltak és legnagyobb örömünkre egybõl tudtunk egy újabb gólt szerezni."

 

"Mindent megtettünk, amit tudunk a mérkõzés során. Csapatként játszottunk, ami egy remek eredményt hozott számunkra. Ha nyersz a mérkõzéseken az önbizalmat ad neked a továbbiakra, de egy olyan csapat legyõzése, mint a Barcelona azt is jelenti, hogy jó úton járunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!