Sergio Romero elsõ interjúja

Miután Sergio Romero aláírta 3+1 évre szóló szerzõdését a Manchester Unieddel, egybõl kamerák elé ült és elkészítették vele a játékos elsõ interjúját az MUTV jóvoltából.


Sergio, üdvözlünk a Manchester Untednél. Milyen érzés itt lenni?

Köszönöm szépen. Nagyon boldog vagyok. Ez olyas valami, amire már hosszú ideje vártam, hogy csatlakozhassak egy olyan nagy klubhoz, mint a Manchester United. Remélem, hogy meg tudom hálálni a klub belém vetett bizalmát.

 

Várod már, hogy pályára lépj és trófeákért harcolj a klubbal?

Abszolút. Már az elsõ pillanattól kezdve, hogy hallottam a United érdeklõdésérõl csak ez járt a fejemben. Játszani a klubért, edzeni a többi játékossal, megismerkedni a csapattársakkal és gyõzelmeket elérni a Uniteddel.

 

Hollandiában már dolgoztál együtt Louis van Gaallal az AZ Alkmaar csapatánál. Mi a véleményed róla, mint menedzser és mint ember?

Õ egy nagyszerû menedzser. Õ az a fajta fõnök, aki nyugalmat hoz a csapatba. Már az elsõ pillanattól kezdve, mikor az AZ Alkmaarnál játszottam úgy viselkedett velem, hogy éreztem, a csapat számít rám. Ez egy fontos része volt pályafutásomnak, mert miután aláírtam hozzájuk a karrierem kezdett felfelé ívelni. Nagyon fontos szerepet játszott az életemben. Nagyon sokat segített nekem, mikor megérkeztem Hollandiába, mert én nem beszéltem sem hollandul, sem angolul, õ viszont tudott spanyolul. Nagyon õszinte és nyílt személyiség, aki megnyugtatja a játékosait és törõdik velük. Ugyan így tesz a stábjával is.

 

Mit gondolsz, mivel tudod segíteni a csapatot?

Azért jöttem, hogy segítsek és keményen dolgozzak, ahogy ezt tettem elõzõ klubjaimban és a hazám válogatottjában is. Mindig keményen dolgoztunk a csapattársaimmal, hogy bármikor készen álljak arra, hogy ha a menedzser hív és bizonyítanom kell. 

 

Mit gondolsz a United jelenlegi csapatáról?

Nagyon erõs kerete van a csapatnak. Egy olyan csapatnál, mint a United mindig a legjobb játékosok játszottak és küzdöttek meg a helyükért. A klub tavaly megmutatta, hogy egyre erõsebb és ez a jövõben sem lesz máshogy. Ha megteszünk mindent, amit a menedzser kér, akkor biztos, hogy elérjük a céljainkat.

 

Mit tudsz a klub történelmérõl és eddigi játékosairól?

Nos a történelem egy része ott ül minden nap a menedzser mellett. Õ Ryan Giggs. Megnyert mindent, amit lehetett a klubbal és játékosként is. Ami fontos, hogy még mindig itt van. Jóformán egész életét ennél a klubnál töltötte. Természetesen nem szabad megfeledkezni a többi játékosról sem, akik valaha megfordultak a klubnál. Õk mind fontos szerepet játszottak a klub történelmében. A Manchester United a történelme miatt is az egyik legnagyobb klub a világon. Ezért is mondtam azt, hogy egy álom vált valóra számomra, hogy most itt ülhetek veled ebben a pólóban.

 

Jelenleg rengeteg játékos van a klubnál, akik beszélnek spanyolul. Mit gondolsz segíteni fog ez neked?

Kétségtelenül. Természetesen sokkal könnyebb így, hogy vannak olyan játékosai a klubnak, akik beszélik az anyanyelvemet. Persze én is megteszek mindent és tanulok angolul, hogy könnyebb legyen megértetni magam mindenkivel.

 

Üzensz valamit a United szurkolóinak?

Azt, hogy szeretném megmutatni, hogy mennyire boldog vagyok, hogy itt lehetek. A feleségem és a gyermekeim nélkül jöttem ide, hogy kihasználjam ezt a fantasztikus lehetõséget. Persze majd õk is csatlakoznak hozzám. Elmagyaráztam a családomnak, hogy ez mekkora lehetõség számomra és számukra is. Nagyon boldogok vagyunk és nagyon keményen fogok dolgozni a klubért és a családomért, hogy megálljam a helyem.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!