Carrick elégedett a túrával

Michael Carrick szerint a Manchester United jó formában van a Barclays Premier League rajtja elõtt, köszönhetõen az Egyesült Államokban lejátszott négy mérkõzésnek.


Három gyõztes mérkõzés után a Paris Saint-Germain elleni 2-0-s vereséggel zárult a Vörös Ördögök 2015-ös nyári túrája.

 

Carrick úgy érzi, hogy a csapat sokat tanulhat a francia bajnok elleni találkozóból a jövõ hétvégi Tottenham elleni szezonnyitó elõtt.

 

„Minden a Tottenhamrõl szól – ezt hangoztatjuk, mióta itt vagyunk” – mondta a középpályás a MUTV-nek. „Ezen a mérkõzésen fog minden elkezdõdni.”

 

„Volt néhány mérkõzésünk, ami felkészített minket. Ha egy mérkõzés túl könnyû, akkor nem sok következtetést tudunk levonni belõle. A Barcelona elleni mérkõzés jól sikerült és néhány dolgot átvihetünk a Tottenham elleni találkozóra.”

 

„A PSG egy nagyon jó csapat tele világklasszis játékosokkal, szóval ez egy jó teszt volt arra, hogy megtudjuk, mennyire vagyunk fittek és hogy hol tartunk.”

 

 

„Úgy gondolom, hogy volt néhány jó megmozdulásunk, de csalódottak voltunk, hogy a félidõben már 2-0 volt az eredmény. Ezt követõen lezárták a területeket és megnehezítették számunkra, hogy helyzetek alakítsunk ki.”

 

„A mérkõzés végére néhányunk elfáradt, nagy volt a hõség és a páratartalom, de egy jó edzés volt számunkra.”

 

A fiatal Sean Goss elsõ alkalommal ízlelhette meg az elsõ csapatban való szereplést, mikor az utolsó 10 percre Carricket váltotta.

 

„Örömmel látom, mikor a fiatal srácok megkapják az esélyt, és ez a lehetõség, hogy velünk utazhatott a túrára több értelemben is egy bónusz volt Sean számára” – tette hozzá Carrick.

 

„Szóval az, hogy elutazhatott velünk, itt edzhetett és a végén még pályára is léphetett valószínûleg még „éhesebbé” tette õt.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!