A United játékosai magabiztosan várják a 2015/16-os szezont

A United játékosai visszatértek Manchesterbe, hogy felkészüljenek a Tottenham elleni mérkõzésre. Megkérdeztük tõlük, hogy mit várnak az új szezontól és mire számíthatnak a szurkolók.


Daley Blind: "Úgy gondolom, hogy támadó focit fogunk játszani és rengeteg mérkõzést fogunk megnyerni. Biztos, hogy szükségünk lesz olyan játékra is, amit a Barcelona ellen játszottunk, de az a fontos, hogy begyûjtsük a három pontot. Továbbá arra is figyelnünk kell, hogy, ha idegenbe megyünk akkor ott is próbáljunk meg támadó focit játszani a jó eredmény érdekében."

 

Phil Jones: "Nagyszerû volt új játékosokat köszönteni a nyár folyamán. Nagyon jól megy nekik a beilleszkedés, így remélhetõleg jó benyomást fogunk tenni a szurkolókra. Ez egy rendkívül fontos szezon lesz számunkra és szeretnénk, ha minél eredményesebb lenne."

 

Wayne Rooney: "Izgalmas idõszak lesz a csapat számára. Új és minõségi játékosok érkeztek. Úgy gondoljuk, hogy õk meghozzák azt a szükséges pluszt a csapat játékába, ami eddig hiányzott. Azok, akik itt voltak elõzõ évben is már tudják, hogy mit vár a menedzser. A munka eleinte nehéz volt, de mostmár teljesen értjük, hogy mit akar az edzõ. Megvan a megfelelõ csapat és úgy gondolom, hogy sikeres szezont fogunk futni."

 

Bastian Schweinsteiger: "Azt kell mondanom, hogy a csapat óriási minõséget képvisel. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a csapattal meg lehet nyerni a hõn áhított címeket. A védelmet jó védekezõ játékosok alkotják, akik képesek a legmagasabb szinten játszani minden héten. Úgy gondolom, hogy sok lehetõség rejlik a csapatban."

 

Luke Shaw: "A csapat magabiztosan vág neki a bajnokságnak. Persze nem szeretnénk elkiabálni semmit, mert csak egy hét múlva kezdõdik a bajnokság. Az új igazolások és az edzések viszont biztos vagyok benne, hogy meghozzák a várt eredményt. Úgy gondolom, hogy egy rendkívül jó szezon áll elõttünk, mely során meg tudjuk nyerni a kívánt trófeákat."

 

Chris Smalling: "Azt hiszem mi és a szurkolók is ugyan azt várják. Összhang, jó teljesítmény és egy sikeres szezon. Mindenki nagyon magabiztos."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!