Rafael 3 millióért a Lyonban folytatja?

A francia L'Equipe vasárnapi száma közölte, hogy a Manchester United védõje, Rafael Da Silva már az orvosi vizsgálat elõtt áll a Lyon csapatánál, és 3 millió euró ellenében érkezik Franciaországba.


Rafael helye a csapatnál Louis van Gaal érkezésével vált bizonytalanná. A holland mester ugyanis Antonio Valenciát alkalmazta inkább a védelem jobb szélén, mintsem a brazilt. Most pedig, hogy a Torino csapatától leigazolták Matteo Darmiant, aki eddig hibátlan teljesítményt mutatott a felkészülési mérkõzések alatt, nyilvánvalóvá vált, hogy kiszorult a United csapatából.

 

Rafael tavaly október óta nem szerepelt a Manchester United kezdõcsapatában bajnoki meccsen. Louis van Gaal a 26 fõs - szezon elõtti amerikai túrán szereplõ - keretébõl is kihagyta.

 

 

A Lyon csapata szombaton 2:0-ra kikapott a PSG-tõl a Francia Szuperkupában. A Lyon kész leigazolni a védõt, s ha ez az üzlet összejönne számukra, akkor Rafael lehetne a harmadik idei igazolásuk, s egyben a legnagyobb, Jeremy Morel és Claudio Beauvue után. Rafael szerzõdése egyébként 2016-ig szól az Old Traffordon.

 

Szintén az L'Equipe szerint Rafael vasárnap folyamán utazik Franciaországba, s hétfõn kerül sor az orvosi vizsgálatra.

 

Rafael már a Twitterén is búcsúzik a csapattáraitól. Nagyon úgy fest, hogy már csak a Unitednek kell rábólintani az átigazolásra.  

 


101greatgoals.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!