Wilson sérülésmentes éveket akar az elsõ csapatban

A Manchester United szemtelenül fiatal csatára, James Wilson azt reméli, hogy a 2015/2016-os szezonban nem fogják sérülések hátráltatni, ugyanis eltökélt szándéka, hogy beküzdje magát Louis van Gaal kezdõcsapatába.


A Vörös Ördögöknek Wilsonnal együtt nincs idejük unatkozni, szinte csak megérkeztek az amerikai felkészülési túrájukról, máris bemutatták az új adidas mezeiket.

 

Wilson a tavalyi idényben meggyõzõ benyomást tett az edzõre az elsõ csapatban való bemutatkozása során. 17 alkalommal lépett pályára, és kétszer be is talált. A 19 éves focista azt szeretné, ha több lehetõséghez jutna a jövõben, mert úgy érzi csúcsformába került a sikeresen zárt amerikai túrán.

 

Wilson a MUTV-nek nyilatkozott az Aon Training Complexben: "Folytatnom kell a kemény edzéseket. Azt mondják, ha valamit el akarsz érni küzdened és dolgoznod kell érte, ahogy csak bírsz. Keményen dolgozni, fittnek maradni és egészségesnek, sérülések nélkül. Számomra ez utóbbi a legnagyobb dolog, mert itt-ott sajnos kisebb sérülésekkel küszködök."

 

 

"Most nagyon örülök az itteni esõnek megmondom õszintén, mert az USA-ban szörnyen meleg volt" - vallotta be Wilson, amikor megkérték, vázolja az ott tartózkodást, s egyben meséljen Jesse Lingard góljáról a Barcelona ellen, amelyhez õ is hozzájárult.

 

"Ez a túra hihetetlen élmény volt számomra. Én kitárulkoztam az edzõnek. Õ nagyon jól tudja, hogy mire vagyok képes, de nekem ezt meg is kellett mutatnom, bizonyítani kellett, hogy valóban megtudom csinálni. Tehát minden tõlem telhetõt megtettem, a legjobbamat próbáltam elõhozni."

 

De természetesen nem csak ezért várja Wilson az új szezont. A fiatal játékos nagyon izgatott az új mezek miatt is. A United 1992 óta elõször fogja ismét az adidas által gyártott mezeket viselni.

 

 

"Imádom. Ezek a mezek nem csak jól néznek ki, nagyon jó is õket viselni. Szuper érzés, amikor olyan viseletben játszhatsz, ami tökéletesen kényelmes is. Szép is, jó is, és a részévé válsz."

 

"Ez a változás egyfajta frissességet is ad a klubnak. Érzed a különbséget az új mezben és ezt vagy szereted, vagy nem. Én biztos vagyok benne, hogy ezt a mezt mindenki imádni fogja."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!