Fletcher gyors talpra állásban bízik

Darren Fletcher arra hajtja társait, mutassák meg, hogy az Everton elleni pontvesztés csak apró kisiklás volt és tartsák otthon mind a három pontot a Rangers elleni mai mérkõzésükön.


A Vörös Ördögök szombaton magabiztos játékkal 3-1-re vezettek a Goodison Parkban, mielõtt egy számukra katasztrofikus végjátékban David Moyes fiainak ajándékoztak két gólt, amellyel pontosztozkodás lett a vége. Természetesen a 3-3-as döntetlen nem lenne rossz eredmény, de az események tudatában sok játékos és szurkoló vereségként élte meg a Stolverkosok elleni mérkõzést - ezért pedig keddedn a Bajnokok Ligájában, a Rangers ellen kell most bizonyítaniuk, hogy ez csak egy apró kihagyás volt.

 

 

 

 

"Vissza kell térnünk a régi kerékvágásunkba" - kezdte Fletcher a MUTV-nek.

 

"Akár döntetlent érsz el, vagy kikapsz, az mindig lehangoló érzés, de újra talpra kell állni, mert még fontosabb mérkõzések elõtt állunk."

 

Az elmúlt években Darren Fletcher áldozatos munkájával a csapat "nagy nevei" közé dolgozta fel magát és ez egyaránt igaz a Bajnokok Ligájára is. Kitartó, harcias játékstílusával az európai ellenfelek ellen is hatásos tud lennei, és néhány szakértõ szerint többek között az õ hiánya miatt bukta el a Manchester United a 2009-es Bajnokok Ligája döntõjét a Barcelona ellen. Most valószínûleg a Rangers egészen más erõpróbát jelent majd számára, de a skót válogatott csapatkapitánya felkészült a kihívásra és eltökélt, hogy jó teljesítményt nyújtson honfitársai ellen.

 

"Nagyon fontos, hogy jó rajtot vegyünk egy gyõzelemmel a Bajnokok Ligájában, mert a hétvégén már a Liverpoolt fogadjuk a bajnokságban és nem engedhetjük meg magunkat, hogy két botlás után játsszunk velük rangadót" - tette hozzá.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!