Van Gaal a távozókról

Louis van Gaal elmondta, csalódást érez azért, amiért nem jöttek össze úgy a dolgok Rafael és Angel di Maria ügyében, ahogy remélte, de minden jót kívánt a játékosoknak.


Rafael az elõzõ héten távozott a klubtól - ahol nyolc szezont húzott le - a Lyonhoz, Di Maria pedig szintén Franciaországba ment, egy év után a Unitedtõl a Paris Saint-Germainhez igazolt. A Manchester United menedzsere sajnálja, hogy a két játékos távozott, mert szerette volna, hogy a dolgok másképpen alakuljanak.

 

"Mindig nagyon szomorú, ha ilyen dolgok történnek" - nyilatkozta LvG az MUTV-nek. "Rafa több, mint nyolc évig játszott itt, így nehéz neki, de a legjobbakat kívánom neki az Olympique Lyonnál, és persze Angel Di Mariának is, aki a tõle telhetõ legtöbbet próbálta nyújtani. Ennél többet nem lehet tenni és ha ez mégsem mûködik úgy, ahogy mindannyian szeretnénk, akkor az nehéz ügy."

 

 

"Mindig csalódott vagyok, ha egy játékos nem tud úgy teljesíteni, ahogy azt együtt szeretnénk. Egy játékos is csak ember, így egy új menedzsmenttel remekül kell éreznie magát, ezért nem értem, mi lehet az oka [ha egy játékos elmegy]."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!