Smalling felkészült a Villa elleni küzdelemre

Chris Smalling lenyûgözõ teljesítményt nyújtott a Tottenham elleni gyõztes találkozón az Old Traffordon, ám most arra figyelmezteti társait, hogy az Aston Villa ellen is nagyon kemény mérkõzés vár a csapatra.


Miután az Aston Villa is gyõzelemmel kezdte a szezont biztosra vehetõ, hogy az Oroszlánok nagy lelkesedéssel fognak játszani hazai közönség elõtt. Ráadásul a Villa új igazolása, Rudy Gestede szerezte a gyõztes gólt a Bournemouth ellen.

 

"Gestede nagyon erõs játékos és emellett kiváló képességekkel rendelkezik" - mondta Smalling az MUTV-nek. "Ám nem csupán vele, hanem Agbonlahor gyorsaságával is meg kell birkóznunk. Ráadásul kiválóan megértik egymást a pályán, de mi nem hátrálunk meg."

 

"Középhátvédként a védelem vezérének kell lenned és határozottan kell fellépned" - tette hozzá Chris. "Azért is figyelni kell, mert viszonylag fiatal védõsorunk van és nem is játszottunk még túl sokat együtt, de ez csak növeli a kihívást és szükségünk is van erre."

 

A United magabiztosan utazhat a Villa Parkba, mivel a csapat 1999 óta nem szenvedett ott vereséget. A Vörös Ördögök védõje pedig úgy véli, hogy ez javarészt a szurkolóiknak is köszönhetõ.

 

 

"Nem vagyok túlságosan magabiztos (a nagy rekordok megdõlhetnek egyszer), minden mérkõzésnek külön története van. A Villa Park egy nagyszerû stadion, ahol a szurkolók nagyon közel vannak a pályához, így sokkal jobban hallhatjuk õket és együtt élhetünk velük a játékban."

 

"Úgy gondolom, hogy ez különösen fontos számunkra, így távol az 'otthonunktól'. Az elsõ fordulóban megszereztük a rendkívül fontos három pontot és idén nem engedhetjük meg magunknak, hogy bárki is megszorongasson minket, mint tavaly."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!