Blindnek tetszett a csapat teljesítménye

Daley Blind remek játékkal segítette a Manchester Unitedet egy újabb sikerhez, ezzel a csapat már két meccsbõl két gyõzelmet tudhat magáénak az idei szezonban. A védõ szerint a gyõztes szezonrajt a csapat teljesítményének köszönhetõ.


Louis van Gaal srácai Adnan Januzaj elsõ félidõben szerzett góljával pénteken az Aston Villa otthonában nyertek és bár Blind is kiválóan teljesített, a holland játékos inkább csapattársait méltatta.

 

Arról, hogy milyen fontosságú az idény elején egy idegenbeli siker, Blind így nyilatkozott az MUTV-nek: "Sokat beszéltünk errõl, tiszta lappal indultunk ennek, és jól kezdtünk. Tavaly eladtunk néhány dolgot ezeken a mérkõzéseken, de immár láthatod, milyen erõsek is vagyunk - mindenért megharcoltunk és gólt sem kaptunk."

 

"Ez megint egy valódi csapatmunka volt, különösen amikor nem volt nálunk a labda. Kialakítottunk pár helyzetet, több gólt is lõhettünk volna, de nem adtunk meg semmit az ellenfélnek és 1-0-ra nyertünk. A három pont a legfontosabb, úgyhogy ismételten örülök a csapat teljesítménye miatt."

 

"Nem csak a védelemrõl szól ez, az egész csapat kiveszi a részét, de persze egy védõnek jó érzés, ha nem kap gólt a csapat, ez nagyot lök az önbizalmunkon."

 

 

Blind a United gólszerzõjét, Januzajt is dicsérte, aki a februári, Burnley elleni találkozó után került ismét a kezdõcsapatba. Sõt, Daley szerint hamarosan Memphis-tõl is gólt láthatunk.

 

"Nagyon örülök Adnannak" - folytatta. "Az edzéseken nagyon keményen próbálkozik és a góljánál láthattuk, milyen ügyes, nagyon elégedett vagyok vele."

 

"Memphis esetében csak idõ kérdése. Láthattad, milyen kvalitásokkal és erõvel rendelkezik. Néhány szép dolgot láthatunk tõle. Csak tovább kell mennie, erõsen próbálkozni és a gól hamarosan jönni fog."

 

Egy másik idei érkezõrõl, Bastian Schweinsteigerrõl - aki Michael Carricket váltotta most is - Blind elmondta: "Ha megszerezhetsz egy olyan játékost, mint õ, az nagy hatással van a csapatra. Minõségi játékos, akitõl mindannyian tanulhatunk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!