Carrick a csapat lendületét dicsérte

Michael Carrick szerint a két bajnokin szerzett két gyõzelem pontosan az, amire szüksége volt a csapatnak ahhoz, hogy lendületbe jöjjön a keddi BL összecsapás elõtt.


A Tottenham elleni hazai, valamint az Aston Villa elleni idegenbeli siker révén a Vörös Ördögök maximális ponttal állnak a tabellán és teljesen ellentétes rajtot vettek tavalyhoz képest, amikor Louis van Gaal srácainak az ötödik mérkõzésig várniuk kellett az elsõ sikerre.

 

A bajnokság remek rajtja után immár a Bajnokok Ligája selejtezõjére kell figyelni, de Carrick és csapattársai tisztában vannak azzal, milyen fontos ez a kétmeccses párharc.

 

"Nagy este lesz kedden" - mondta Carras. "Igazából két nagy meccs lesz ez - amik segíthetnek nekünk felkészülni a szezonra."

 

"Nagyon fontos az, amit el kell érnünk [megnyerni a párharcot], de ugyanúgy kell hozzáállni mindkét találkozóhoz, mint a többihez. Nyerni akarunk kedden és nem akarunk gólt kapni. Remélhetõleg jól tudunk kezdeni és elõnnyel megyünk majd hozzájuk. Készen fogunk állni!"

 

A hat pontból elért hat pont az, ami a manchesteriek célja volt a szezon elején és bár Carrick szerint a teljesítmény lehetett volna jobb, a két gyõzelem jó alapot jelenthet nekik a jövõre nézve.

 

 

"Mindez arról szól, hogy lendületbe jöjjünk. Bár még nagyon az elején vagyunk, emiatt vagyunk remek helyzetben most" - folytatta a középpályás. "Erre lehet építeni, jó alapot jelent az elõrelépéshez. Tudjuk, hogy ennél sokkal jobban is tudunk játszani és megvannak a játékosaink ehhez; biztos vagyok, hogy a jó játék is jönni fog."

 

A Villa ellen nem volt olyan jó a teljesítményünk, mint akartuk, bár szerintem a védekezést kiválóan lehoztuk és nem igazán voltak lehetõségeik. Értékes három pont volt ez."

 

"Fontos, hogy megnyerjük ezeket a meccseket. Tavaly nem tudtuk megtenni ezt, úgyhogy ez egy jó jel. Több jön majd ki belõlünk, többet várunk el magunktól és reméljük jobb teljesítmények jönnek. Bízunk abban, hogy legközelebb mindent odateszünk magunkból."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!