Romero: Senki más nem akart leigazolni

Sergio Romero, az argentin kapus ingyen igazolható játékosként érkezett a nyáron a Manchester Unitedhez. A kapus elárulta, nem volt más ajánlata.


A 28 éves játékos három évre írt alá az Old Traffordon, és annak ellenére, hogy az utóbbi két szezon alatt nem kapott rendszeres lehetõséget, az idei idényt két olyan találkozóval kezdte a Vörös Ördögöknél, amiken nem kapott gólt.

 

Louis van Gaal már dolgozott együtt Romeróval még az AZ Alkmaarnál és testközelbõl láthatta, hogy a kapus Argentínával kiütötte Hollandiát a legutóbbi világbajnokság további küzdelmeitõl.

 

Romero elmondta, nagyon örül annak, hogy ismét együtt dolgozhat korábbi menedzserével és hogy a United ajánlata megmentette pályafutását.

 

"Visszatértem korábbi menedzseremhez, nagyon boldog vagyok" - mondta a Sampdoriától érkezett kapus. "Sokkal tartozom Louis van Gaalnak. Amikor elõször együtt dolgoztunk, azt mondta nekem a menedzser, hogy ha van egy argentin a csapatban, akkor a gárda végig harcolni fog, mert ilyen mentalitást ad az a játékos."

 

 

"Hihetetlennek tartom azt, hogy ilyen év után ennél a klubnál vagyok. Senki másnak nem kellettem, de labdarúgó pályafutásom legjobb, legerõsebb évei jönnek."

 

"Van Gaal volt az, aki válogatott játékossá tett engem. Soha nem felejtem el azt a reggelt, amikor elmondta nekem, hogy telefonon beszélt egy Mr. Maradonával arról, hogy bekerüljek az argentin nemzeti csapatba."

 

"Nagyon büszke vagyok arra, ahol ma tartok. A feleségem és a két gyermekem is nagyon büszkék rám és biztosan tudom, hogy édesapám a mennyben is büszke rám."

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!