Paddy megszólalt a Rafael ügyben

Az ex-United játékos szerint természetes volt Rafael reakciója.


Rafaelnek részt kell vennie pénteken az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) meghallgatásán, ahol a saját álláspontját kell ismertetnie azzal kapcsolatban, ahogy a vasárnapi, Tottenham elleni bajnoki mérkõzésen történõ kiállytását követõen cselekedett. Paddy Crerand reméli, az FA engedékeny lesz a 20 éves játékossal.

A brazil védõt második sárga lapja után küldték le a pályáról, majd dühében az egyik zajmikrofont felrúgva távozott az öltözõ felé. Azóta Rafael bocsánatot kért a történtek miatt.

"Elfogadtam a döntést, mert hibáztam. Azért tettem, mert nagyon csalódott voltam, amiért egy ilyen fontos találkozón kiállítottak. Elnézést kérek a viselkedésemért!" - mondta a fiatal védõ.

 


Paddy-t nem lepte meg a játékos tüzessége, szerinte Rafael életkora, tapasztalatlansága és játék iránti szenvedélye miatt viselkedett így.

"Õ egy fiatal srác, természetes, hogy így reagálja le a dolgokat a pillanat hevében fõleg, ha jogtalannak érezte a kiállítást" - mondta Crerand a Manutd.com-nak. "Mindeannyian járunk futball meccsekre, a Tottenhamnél 35000 ember ugrik fel egybõl, ha valami történik a pályán, egybõl reagálnak mindenre. A játékosok is csak emberek, õk is reagálnak ugyanúgy, mint a szurkolók. Jó és rossz döntésre egyaránt reagál mindenki. Ez a futball része, ezt figyelembe kell venniük."

Rafael képességeiben senki nem kételkedik, az egyik ok, amiért annyira kiemelkedõ a Premier League-ben, hogy képes egyesíteni a brazil és az angol játék stílust.

"Egy fantasztikus tehetség, nem csak ebben a szezonban, hanem már egy ideje az" - folytatta Paddy. De õ még nagyon fiatal, aki sokszor túlbuzgó, ami egy fiatal játékostól nem meglepõ. Szerintem ha te ilyen fiatalon, ráadásul futballistaként azt gondolod, nem vagy ilyen heves természetû, akkor veled valami baj van! Ahogy öregszel, úgy fogod majd megtanulni ezt kezelni. Ahogy egyre tapasztaltabb lesz és tanul a körülötte lévõ játékosoktól, egyre jobban fogja tudni kezelni az ilyen helyzeteket. Tehát remélem, az FA nem lesz vele túl kemény.


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!