Smalling folytatná a nyerõ szériát

Smalling elégedett a United szezon eleji teljesítményével és szeretné, ha a csapat folytatni tudná ezt a remek szériát a szombati, Newcastle elleni találkozón is.


A védõ elégedett a United tegnap este nyújtott teljesítményével, miután a United 3-1 arányban legyõzte belga ellenfelét a Bajnokok Ligája selejtezõkörének elsõ fordulójában, mely gyõzelemhez nagyban hozzájárult a mérkõzés legjobbjának választott, valamint két gólt szerzõ Memphis Depay teljesítménye.

 

Miután a United három gyõzelemmel kezdte a 2015/16-os szezont, a Vörös Ördögök magabiztosan várhatják a szarkák elleni találkozót az Old Traffordon szombaton koradélután, ahol Louis van Gaal tanítványai harmadik Premier League gyõzelmükre készülnek sorozatban.

 

"Folytatnunk kell, amit elkezdtünk" - mondta Smalling az MUTV-nek. "Egy újabb mérkõzés következik hazai pályán, ahol helyt kell állnunk. Nagyszerû lenne gyõzelemmel folytatni, ahogy már az elsõ hazai mérkõzésünkön is tettük. Át tudjuk ugarni a lécet."

 

Smalling új társat kapott a védelem közepén Daley Blind személyében, akivel az öngólt leszámítva remekül megállták a helyüket. Mellettük még Shaw és Darmian is majdnem az összes találkozón végig a pályán voltak.

 

 

"Az elmúlt szezonban rengeteg változás volt a csapatban, így nehéz volt jól összeszokni. Bár még így is viszonylag kevés gólt kaptunk a bajnokság második felében. De most az összeszokottságunk és sikeréhségünk azt eredményezi, hogy idén még ennél is kevesebb esélyt akarunk adni az ellenfeleinknek."

 

Darmiannal kapcsolatban Smalling megjegyezte: "Fantasztikus játékos. Bármilyen egy az egy elleni szituációban megállja a helyét. Védekezik, segít a támadásokban és fantasztikus keresztlabdákat is tud adni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!