Smalling csalódott a döntetlen miatt

A United védõje, Chris Smalling csalódott, hogy csapata csak egy gól nélküli döntetlent tudott játszani a Newcastle ellen az Old Traffordon.


A középhátvéd ismét kiváló teljesítményt nyújtott a védelem tengelyében és ismét nagy szerepe volt abban, hogy csapata kapott gól nélkül hozza le a mérkõzést. Ugyanakkor csalódottságának adott hangot, hogy a United nem tudott gólt szerezni a Szarkák ellen.

 

A 25 éves játékos volt talán a legközelebb a gólszerzéshez a csapatából, ám az érkezõ játékszert nem jól találta el. Smalling elismerte, hogy ez nem a United napja volt. "Jópár helyzetünk volt, de ki tudták védekezni. Nekem is volt lehetõségem és bíztam benne, hogy valahogy a hálóba jut a labda, de ahogy számos lehetõségünk, úgy ez is kimaradt."

 

"Ez nagyon kiábrándító" - mondta Smalling az MUTV-nek. "Azért jöttünk, hogy megverjük õket és ez a döntetlen most olyan, mintha veszítettünk volna. És igazából ugye veszítettünk két pontot."

 

"Az elsõ 20 perc igazán fantasztikus volt. Elnyomtuk õket és a félidõben is úgy gondoltam, hogy a második játékrészben meg tudjuk õket verni. Sajnos ez most nem a mi napunk volt."

 

Annak ellenére, hogy a Vörös Ördögök elõször veszítettek pontokat a bajnokság során, az angol válogatott védõ elégedett volt a csapat teljesítményével. "Azt hiszem eddig ma játszottunk a legjobban a szezon során. Még a korábbi gyõztes mérkõzéseinken sem játszottunk ennyire jól. Ma jól mentek a dolgok és mégis pontokat veszítettünk. De, ha tudjuk folytatni ezt a teljesítményt, akkor biztos, hogy gólra váltjuk a lehetõségeinket."

 

A játékosok természetesen mind csalódottak az eredményt illetõen, mivel a csapat eddig 100%-os volt a bajnokságban.

 

 

"Csalódottak vagyunk, hogy jó játékkal nem tudtunk jó eredményt elérni. Szerencsére szerdán már jön a következõ mérkõzés, így nem kell magunkat sajnálni egy héten keresztül. Tanulunk az esetbõl és megpróbálunk még több lehetõséget kidolgozni és gólokra váltani azokat. Már szerdán ezért fogunk küzdeni."

 

Szerdán a United Belgiumba utazik, ahol a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája selejtezõ visszavágójára kerül sor. Smalling pedig bízik benne, hogy a csapata továbbjut a BL fõtáblájára.

 

"Már nagyon várjuk a találkozót" - mondta Chris. "Az utolsó két mérkõzésünk bizalomra ad okot. Odamegyünk és gyõzni fogunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!