Rooney imád Berbatovval együtt szerepelni

Wayne csatártársairól beszélt a Bajnokok Ligája magazinjának.


Wayne Rooney szerint Dimitar Berbatov fantasztikusan játszik, Javier Hernandez pedig remekül beilleszkedett elsõ évében a Mancester Unitedhez.

Rooney ebben a szezonban háromszor volt eredményes, amibõl kettõ büntetõ volt, ellenben Berbatov egy mérkõzésen többet rúgott nála, amikor a Blackburn ellen ötöt vállalt magára a 7-1 alkalmával, így 14 góljával vezeti a góllövõlistát jelenleg.

Rooney részérõl azonban nincs féltékenység emiatt, inkább arra törekszik, hogy együttmûködésük kapcsán még eredményesebbek legyenek.

 


"Élvezem, ha Berbatovval együtt játszhatok" - kezdte Rooney a Bajnokok Ligája hivatalos magazinjának.

"Ha jól teljesítünk együtt, az annak a gyümölcse, hogy rengeteget edzünk együtt évek óta. Elkezded megtanulni, mikor merre indul be, mikor fog passzolni és mikor lõ."

"Fantasztikus vele játszani, nagyon különleges amit a pályán csinál."

A Tottenham ellen legutóbb megmutatta a United a védekezõ formáját, remélhetõleg az elkövetkezendõ négy találkozón a támadások lesznek elõtérben.

Ezt a sorozatot a Birmingham ellen kezdik hazai pályán, majd a Blackpoolhoz látogatnak kedden, hogy az egyik elmaradt mérkõzésüket pótolják. Azt követõen az Aston Villa látogat az Old Traffordra, végül a Wolverhampton elleni idegenbeli találkozóval zárul a négyes sorozat, amit ha pontveszteség nélkül tudnának zárni, kiváló pozícióban készülhetnének a Manchester City elleni, Old Traffordon február 12-én lejátszandó nagyon fontos városi összecsapásra.

Közben még lesz egy FA kupa fellépésük is a Vörös Ördögöknek, valamint készülhetnek utána a Bajnokok Ligája mérkõzésekre is, ezért Fergusonnak az egész csapatot használnia kell majd.

Ez pedig több esélyt jelent Javier Hernandeznek, aki lenyûgözte érkezése óta Wayne Rooneyt.

"Õ egy nagyszerû befejezõ és egy nagyon keves srác" - folytatta Rooney.

"Mindig ott van edzéeken, próbál javítani a játékán, amit jó látni és jól mutatja elkötelezettségét. Mindig mosollyal az arcán játszik, nagyon élvezi a futballt."

"Elsõ szezonja csupán, de megnyert idén nekünk 1-2 meccset. Néhány nagyon fontos gúlt is szerzett, remélhetõleg folytatni tudja majd ezt az évek során."


TEAMtalk 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!