Darmian: Újra gyõznünk kell

A Unied védõje nehéz találkozóra számít szerda este a Club Brugge ellen, de véleménye szerint a csapat képes lesz ismét gyõzelmet aratni, mely gyõzelemmel a Vörös Ördögök bebiztosítják helyüket a Bajnokok Ligája fõtábláján.


A United nyári szerzeménye viszonylag jól ismeri a szerdai mérkõzés helyszínét, hiszen még elõzõ évben a Torino csapatával játszottak a Jan Breydel Stadionban az Európaligában. Azon a találkozón gólnélküli döntetlen születt, mely eredmény most is elég lenne Louis van Gaal csapatának, ám az olasz védõ szerint a Unitednek gyõzelemmel kell továbbjutnia a selejtezõbõl.

 

"Számunkra a 0-0 is remek eredmény lenne, de mi mindig nyerni akarunk és így lesz ez szerdán este is" - mondta az olasz az MUTV-nek. "Tisztában vagyunk vele, hogy õk nagyon erõsek hazai pályán, de gyõzni akarunk és tudjuk mit kell tennünk. Nem gondolom, hogy könnyû lesz, de ez minden egyes ember számára nagyon fontos a klubnál."

 

 

A szerdai találkozó elõtt Darmian szívesen emlékszik vissza a múltheti 3-1-re megnyert találkozóra az Old Traffordon. Az ott tapasztaltak lenyûgözték az olaszt.

 

"A stadion, a szurkolók és a hangulat csodálatos volt" - emlékszik vissza Matteo. "Nagyszerû érzés volt számomra és boldog vagyok, hogy nyerni tudtunk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!