Rojo az utánpótlások között az Ajax ellen

Louis van Gaal megerõsítette, hogy Rojo továbbra is erõnléti állapotának visszanyerésén dolgozik. Az argentin a menedzser kérésére az U21-es csapatban kaphat 60 percnyi lehetõséget az Ajax második csapata elleni barátságos találkozón, csütörtökön.


Az argentin hazája válogatottjával a Copa Americán vett részt a nyáron, így szabadságáról is késõbb érkezett vissza a Unitedhez. Rojo keményen dolgozik az Aon Training Complexben, hogy visszanyerje formáját, ám eddig az elsõ csapatban még nem kapott szerepet. Louis van Gaal viszont úgy gondolja, hogy mostmár készen áll játékosa egy kis bevetésre.

 

A menedzser keddi sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a védõ az U21-es csapat tagja lesz a zártkapus, barátságos mérkõzésen az Ajax B csapata ellen. 

 

 

A menedzsert arról is kérdezték, hogy mennyire lehet probléma az, hogy az U21-es csapatnak szeptember 13-ig nincs hivatalos mérkõzése. "Igen, jól látod, ez probléma" - mondta a holland.

 

"Az egyetlen módja, hogy valaki formába lendüljön meccseket játszva az az utánpótlás csapat. Ez az elsõ lépés. Így most 7-8 játékosomnak kellene 90 percet játszania az Ajax ellen, Rojonak pedig 60 percnyi játékidõt szeretnék biztosítani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!