James Wilson az angol U21-es keretben

A Manchester United fiatal támadója, James Wilson elõször kapott behívót az angol U21-es válogatottba. Az utánpótlás válogatott menedzsere, Gareth Southgate az Egyesült Államok és Norvégia ellen is számít Wilson játékára.


A United 19-es játékosa már bemutatkozhatott az elsõ csapatban Louis van Gaal irányítása alatt és a 2015-ös felkészülés során is ígéretes jeleket mutatott a játéka, fõleg Jesse Lingard gólját megelõzõen, mely találattal végül a United 3-1-re éegyõzte a Barcelonát az Egyesült Államokban.

 

Wilson korábban már képviselte hazáját az U19 és U20-as csapatban és most lehetõsége lesz a fejlõdésének köszönhetõen a következõ korcsoportban is bizonyítani.

 

 

Az angol U21 szeptember 3-án, csütörtökön egy barátságos találkozót játszik az Egyesült Államok U23-as csapatával a Preston North End otthonápan a Deepdale stadionban, majd elutaznak Norvégiába, ahol már egy Európa-bajnoki selejtezõ vár rájuk szeptember 7-én, hétfõn.

 

"A célom természetesen az, hogy bekerüljek a felnõtt válogatottba" - mondta Wilson. "De ezt lépésrõl lépésre kell megtennem."

 

"Úgy gondolom, hogy az U21-es válogatottban szerepelni nagyszerû dolog. Nagy élmény és értékes játékidõ számomra."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!