Rojo: Voltak ajánlataim, de maradok!

A Manchester United argentin védõje, Marcos Rojo maradni, és harcolni szeretne helyéért az Old Traffordon, annak ellenére, hogy egyes pletykák szerint távozhatott is volna az átigazolási idõszak utolsó napján.


Rojo ebben a szezonban még nem lépett pályára a Vörös Ördögök mezében, azt követõen, hogy júliusban útlevél problémák miatt nem tudott csatlakozni társaihoz a klub amerikai felkészülési túráján, ezáltal pedig azonnal szóba is hozták az AS Monacoval.

 

Azóta úgy tûnik, hogy Louis van Gaal lerakta a voksát Daley Blind és Chris Smalling mellett, ami a belsõ védõpárost illeti, de Rojonak nem áll szándékában távozni mindössze egy szezon után Manchesterbõl, annak ellenére, hogy vannak ajánlatai más kluboktól is.

 

 

"Kaptam ajánlatokat, de a vágyam az, hogy maradjak itt [a Unitednél], és harcoljak a helyemért, mert ez egy nagyszerû klub" - kezdte a 25 éves vb-ezüstérmes az ESPN Radionak.

 

"Megpróbálok a lehetõ legtöbb játéklehetõséget kiharcolni magamnak. Beszéltem Van Gaal-lal amikor visszatértem, aki nagyon csalódott volt a történtek miatt, de azt mondta számít rám."

 

Rojo, aki tavaly nyáron 16 millió font ellenében érkezett a Sporting Lisszabontól, az elõzõ idényben 22 Premier League mérkõzésen szerepelt.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!