Rafaelt figyelmeztették és bírságolták

Az angol futball szövetség (FA) a mai napon kiszabta büntetését a brazil védõre.


A United védõje, Rafael a mai napon meghallgatáson vett részt az FA-nél, ahol a Tottenham elleni kiállításáról és azt követõ viselkedésérõl kellett beszámolnia.

Ennek hatására a szövetség figyelmeztetésben részesítette, valamint büntette a játékost. A kiadott közleményben ez szerepel:

"A független szabályozó bizottság a mai napon meghallgatta a Manchester United játékosát, Rafael da Silvát, akit 8000 fontos pénzbüntetésben részesítettek, valamint figyelmeztették a jövõbeli megfelelõ viselkedésre. Rafael beismerte, 2011. január 16-án, a Tottenham elleni találkozón Mike Dean kiállítását követõen mutatott magatartása helytelen volt." 

 


A hét elején Rafael a manutd.com-on keresztül bocsánatot kért: "Elfogadtam a döntést, mert amit tettem, hiba volt. Mindez amiatt történt, mert csalódott voltam, amiért egy ilyen fontos találkozón kiállítottak, elnézést kérek a viselkedésemért!"

Ez a döntés azt jelenti, hogy Rafaelnek csupán egy találkozót kell kihagynia - a szombati Birmingham ellenit - és kedden este, a Blackpool elleni idegenbeli mérkõzésen már a csapat rendelkezésére állhat.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!