Mata: De Gea nyugodt és higgadt Unitedes jövõje kapcsán

Juan Mata hiszi, hogy David de Gea rendelkezik olyan személyiséggel, hogy talpra álljon a kútba esett Real Madrid transzferkísérlet után, a manchesteri szurkolók pedig támogatni fogják visszatérését követõen.


De Gea régóta tervezett átigazolása kedden meghiúsult, amelyet követõen mindkét klub hivatalos közleményt adott ki, egymást okolva azért a késlekedésért, amely ahhoz vezetett, hogy nem sikerült a szükséges papírmunkát elvégezni hétfõ estig, a spanyol átigazolási idõszak végéig.

 

A 24 éves hálóõr szerdán Madridba utazott, hogy a spanyol válogatottal készüljön a Szlovákia és Macedónia elleni Eb-selejtezõkre, de Vicente del Bosque szövetségi-kapitány már figyelmeztette, hogy szerepelnie kell klubcsapatában ahhoz, hogy kivívja helyét Spanyolország Eb-keretében. Eddig ugyanis még egy tétmérkõzésen se védett a Manchester United idei szezonjában.

 

Amikor arról kérdezték, klubbéli, és válogatottbéli csapattársa milyen hangulatban van, Juan Mata így felelt:

"Ugyanolyannak tûnik számomra, mint bármikor. Nyugodt és higgadt. Õ egy alapvetõen nyugodt személyiség. Nehéz napok voltak ezek számára, de rendben van."

 

 

"Jó számára, hogy itt lehet a válogatottal. Szerintem a személyisége segíteni fogja. Mindig nyugodt. Még a legnagyobb nyomás alatt, a legnagyobb streszel járó pillanatokban is képes kimagaslóan játszani. A pályán és azon kívül is segítségére lesz a kiváló személyisége."

 

"David igazi profi, és mindig is az lesz. A vágyai, és a professzionalizmusa változatlanok. A világ bármely csapata jobb lenne, ha õ állna a kapujában. A szurkolók mindig támogatják a csapatot, mindannyiunkat, ezért õt is támogatni fogják."

 

"Õ egy nagyszerû barát, és nagyon profi. A legjobbakat kívánom számára, és biztos vagyok benne, hogy rendben lesz. Kezelni fogja a helyzetet."


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!