Wilson a megfelelõ klubban van

James Wilson fejlõdése biztos kezekben van a Manchester Unitednél, az U21-es angol csapat szövetségi kapitánya szerint, miután a játékos góllal debütált csütörtök este.


A 19 éves csatárnak a beállása után elég volt 11 perc arra, hogy gólt szerezzen a válogatottban. Csütörtök este Anglia U21-es csapata USA U23-as csapatával találkozott a Preston North End pályáján. A gólt követõen az angol fiúknak volt lehetõségük megduplázni az elõnyüket, ám Duncan Watmore, a Sunderland játékosa a kapufa alsó részét találta el.

 

Miután Wilson a Manchester United U21-es csapatában is jó teljesítményt nyújtott a zártkörû Ajax elleni barátságos mérkõzésen, nagyon úgy néz ki, hogy hatni szeretne Louis van Gaal-ra. Fõleg, hogy a nyáron felrebben annak a lehetõsége is, hogy talán a mester kölcsönbe szeretné adni a fiatal angol támadót.

 

 

Az 1:0-s gyõztes mérkõzés után Anglia U21-es csapatának edzõje, Gareth Southgate a következõt mondta: „Wilson egy folyamatban lévõ munka, egy fejlõdésen átmenõ focista, akinek még van min dolgoznia, de egyértelmûen megmutatta, hogy benne van a potenciál és képes gólokat rúgni.“

 

„Õ egy olyan klubnál játszik, amelynek nagyon komoly történelme van a fiatal játékosok kinevelésében. Biztos vagyok benne, hogy a vezetõk jól döntenek majd vele kapcsolatban. A Manchester United az egyik legjobb és legnagyobb labdarúgó klub a világon. Pontosan tudják itt, hogyan kell terelgetni és kinevelni az ifjú tehetségeket, s hogyan kell dönteni azok sorsáról.“  

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!