Romero óvatos pozíciója kapcsán

A Manchester United kapusa, Sergio Romero elfogadja, hogy versenyhelyzetbe fog kerülni, ami az elsõ számú kapusposztot illeti.


A 28 éves argentin portás ingyen igazolt a nyáron az Old Traffordra, és ezt követõen Louis van Gaal elsõ számú választásává avanzsált posztján.

 

Azonban miután David de Gea Real Madridhoz történõ átszerzõdése meghiúsult a múlt héten záródó átigazolási idõszak utolsó pillanatában, Romero még nagyobb nyomás alatt áll.

 

"Egy álom a Unitedben játszani, és ha Isten megsegít, ez az álom soha nem fejezõdik be" - kezdte a Swansea City ellen 2-1-re elveszített bajnoki után hevesen kritizált Romero a La Nacionnak.

 

 

"Ahogyan mondtam: köszönettel tartozom Louis van Gaalnak, hogy bízik bennem. De azt engedjék meg, hogy elmondjam, nem gondolom, hogy a Manchester United kapus posztja az enyém lenne. Viszont azt is tudom, hogy nagy támogatását élvezem Louis van Gaalnak és az edzõi stábjának is."

 

Az Old Traffordra szerzõdése kapcsán, amely azt követõen jöhetett létre, hogy a Sampdorianál lejárt a szerzõdése, így folytatta:

"Bár nem vettem részt a felkészülési szezonban, a világ legnagyobb klubjában kezdhettem el játszani."

 

"Fontos egy kapusnak, hogy érezze a támogatást. Erre azért van szükség, mert a kapusposzton nem szokott rotálás lenni - egy kapus kezd, vagy a kispadon ül."

 

"Csak ez a két választási lehetõség van - nincs harmadik. Van Gaal pedig bízik bennem."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!