Anderson: A brazilok is tudnak kemények lenni

Anderson újabb kemény összecsapásra számít a Birmingham City ellen, de nem fél harcba bocsátkozni a pontokért.


A Manchester United számára szinte kötelezõ lett volna a 3 pont begyûjtése a két csapat legutóbbi mérkõzésén, december 28-án a St. Andrew’s stadionban, de Lee Bowyer az utolsó pillanatban vitatható körülmények között borsot tört a Vörös Ördögök orra alá. és kiegyenlített A találkozó hûen tükrözte, hogy mennyire nehéz legyõzni Alex McLeish csapatát.


„Nagyon nehéz meccs volt a múlt hónapban a St. Andrew’s gyepén, mert az egy nagyon kicsi pálya, ráadásul a talaj sem volt a legjobb, nehezítette a passzjátékot. Az Old Trafford felszíne jobban fekszik a játékunknak, de a Birmingham mindig megnehezíti az életünket” – mondta a brazil a United Review magazinnak.

 


„Sok jó játékosuk van, természetesen mindannyian ismerjük Ben Foster képességeit, de ott van még Zigic és Jerome is, akik kiváló támadók, a középpályásaik pedig jó fizikumú, erõs játékosok. Nem lesz könnyû mérkõzés, abban biztos vagyok.”


Anderson gyors passzjátéka és irányítói képességei nagy pluszt adtak a Vörös Ördögöknek felépülése óta, de ezúttal inkább fizikai erejére lesz szüksége a párharcokban.


„Mi brazilok talán nem a fizikumunkról vagyunk ismertek, de 18 éves voltam, amikor elhagytam Dél-Amerikát és Európába jöttem, szóval az európai szemléletmód közelebb áll hozzám.”


„Mielõtt Angliába jöttem, a Porto csapatában játszottam, és az a tapasztalat nagyon sokat segített nekem abban, hogy könnyebben megszokjam a Premier Leaguet.”


„Szeretek sokat játékban lenni, és ha ez azt jelenti, hogy test-test elleni harcot kell vívnom az ellenféllel vagy hogy keményen oda kell lépnem, akkor meg fogom tenni.”
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!