Carrick ott lehet a Liverpool ellen

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal nem volt hajlandó elárulni, hogy David De Gea visszatér-e a kapuba szombaton a Liverpool ellen, viszont Michael Carrick egészséges és akár szerepelhet is a Pool ellen.


David De Gea a mai nap folyamán új, 4+1 éves szerzõdést írt alá a csapattal és az sem kizárt, hogy a legnagyobb angol derbin visszatérhet a kapuba, melyben eddig argentin társa, Sergio Romero állt. A holland menedzser a sajtótájékoztatóján elmondta, hogy ez attól függ, hogy David hogyan teljesít az edzéseken.

 

Carrick idõ elõtt hagyta el hazája válogatottját kisebb sérülés miatt, ám a holland tréner elmondta, hogy Michael játékra alkalmas állapotban van és a csapat egyetlen sérültje a még lábadozó Phil Jones mellett Andreas Pereira, aki egy barátságos válogatott mérkõzésen sérült meg Franciaország ellen.

 

Amikor az MUTV David De Gea hosszabbításáról kérdezte a hollandot, az a következõt felelte: "Látják, sosem lehet tudni. Mostmár tisztán lát õ is és ez nagyon fontos. Neki most a játékra kell összpontosítania és nagyon jót tett neki, hogy a spanyol válogatottal 90 percet játszott a csapat második mérkõzésén. Az edzéseken mutatott munkája alapján kell õt megítélnünk. Sérüléssel csupán Andreas Pereira jött vissza hozzánk a szünetrõl"

 

 

Phil Jones továbbra is lábadozik és még odébb van a visszatérése, ám Michael Carrick szerencsére egészséges és ott lehet a Liverpool elleni rangadón.

 

"Jones még mindig sérült sajnos, így két sérült játékosom is van. Szerencsére jól halad a felépülése és sikerült eltûntetni a vérrögöt. Szakemberek veszik körül, akik nagyszerû munkát végeztek vele. Ha minden a tervek sezrint halad, akkor a jövõhét folyamán már edzésbe állhat."

 

"Carrick játszhat, mivel nagyon bölcsen tette, hogy korábban visszatért Manchesterbe, így elkerülte a bajt. Még meg kell várnunk az utolsó edzést, hogy lássuk mi a helyzet vele pontosan, de úgy gondolom, hogy játszhat szombaton."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!