Fergie: Lehet, hogy Rafaelt fogom játszatni

A Manchester United menedzsere azzal viccelõdött, hogy tudja a tökéletes megoldást Rafael eltiltására: csak simán játszatni fogja, és mindenki azt gondolja majd, hogy az ikertestvére, Fabio van a pályán.


A 20 éves brazil jobb hátvédet a vasárnapi, Tottenham elleni rangadón állították ki, ezért automatikusan eltiltották a mai, Birmingham City elleni találkozóról.


Fergusonnak számos lehetõsége van a jobb hátvéd poszton, például a bal oldali védõt, Fabiot is átrakhatja a jobb oldalra.

 


„A fiatal Fabio is bevethetõ a jobb oldalon, de John O’Shea és Wes Brown újra edzésbe álltak, így õk szintén bevethetõek” – mondta Ferguson.


„De lehet, hogy csak simán Rafaelt fogom játszatni, és senki sem fogja tudni. Könnyen megtehetem, szóval nem is igazi eltiltás ez” – viccelt a mester.


Amikor arról kérdezték, nem fél-e attól, hogy az átverést DNS-teszttel lelephezhetik, akkor ugyanúgy mosolygott tovább: "Valószínûleg úgyis megegyeznének."


Rafaelt személyesen is meghallgatta az FA pénteken a kiállítás után tanúsított viselkedése miatt, de további eltiltást nem kapott, pénzbüntetéssel megúszta.


„Mindenki tudja, hogy rossz döntés volt” – jegyezte meg Ferguson a kiállításról.

 

 

Reuters


Reuters

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!