Rojo és McNair se bevethetõ az Ipswich ellen

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal megerõsítette, hogy Marcos Rojo és Paddy McNair is sérülést szenvedett a Southampton ellen, így kihagyni kényszerülnek a szerdai, Ipswich Town elleni Ligakupa meccset.


Rojo térdín sérülés miatt nem bevethetõ, míg az argentint a Szentek ellen az utolsó 20 percre csereként váltó McNair "kisebb" probléma miatt nem állhat menedzsere rendelkezésére az Old Traffordon a Traktorosok ellen.

 

Sokkal pozitívabb viszont, hogy a másodosztályú gárda elleni összecsapáson akár pályára léphet a szezonban elõször Phil Jones. A védõ, aki trombózis miatt töltött heteket az oldalvonalon túl, már a csapattal edz napok óta, és ott lesz a kispadon holnap - bár azt maga Van Gaal is elismerte, hogy az angol játékos nincs 100 százalékos állapotban.

 

 

"Rojonak térdín sérülése van, McNair pedig kisebb problémával küzd" - kezdte Van Gaal a MUTV-nek.

 

"El kell, hogy ismerjem, a három védõ [az elõbbiek és Luke Shaw] sérülése miatt ott kell üljön a kispadon majd Jones, bár még nem 100 százalékos az állapota."

 

Eközben a fiatal duó, James Wilson és Jesse Lingard nem kell, hogy játékra jelentkezzen holnap az Ipswich ellen, miután mindketten 90 percig a pályán voltak az U21-esek tegnapi, Everton elleni gyõzelme alkalmával.

 

"Nincs rájuk szükségem, így lehet egy szabadnapjuk, hogy csütörtökön aztán újra frissek legyenek, és edzhessenek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!